Spletno oglaševanje in oglaševanje prave trgovine

Spletno-oglaševanje

Podjetja, ki predstavljajo svoje izdelke ali storitve na internetu, so seveda povsem odvisna od tega, kolik obiskovalcev se bo znašlo na njihovi spletni strani, zato je spletno oglaševanje zanje bistvenega pomena. Če pojasnim in primerjam način prodaje v resnični trgovini in preko spletne strani, bo bolj jasno kako spletno oglaševanje sploh v osnovi deluje, kako se ga izvaja in zakaj je pomembno.

Read More >>

Te presnete male avto žarnice

avto-žarnica

Včasih niti ne opazim, da vozim brez luči. Avto žarnice so eden najmanjših delov v avtomobilu, a znajo biti še kako problematične. Poleg tega, da vam lahko prenehajo delovati ob najbolj neprimernem času, ko se po možnosti vozite po neki lokalni cesti in ne vidite prsta pred seboj, vas lahko ustavi tudi policija in vam napiše kazen, ker vam ne delujejo luči.

Read More >>

Strešni kovčki za avto

strešni-kovčki

Tudi pri vas vedno zmanjkuje prostora v avtomobilu, ko se odpravljate na dopust? Že dalj časa razmišljate, da bi zato kupili večji avtomobil z več prtljažnega prostora ali pa ste ga celo že kupili, pa prostora še vedno ni dovolj, saj se je v tem času povečala tudi vaša družina? Potem so strešni kovčki ali truge, kot jim pravimo po domače, tisto, kar potrebujete, da se boste lahko brezskrbno odpravili…

Read More >>

Na kaj paziti ob zakupu spletnega gostovanja?

hosting

Ko se odločate za spletno gostovanje, morate upoštevati precej dejavnikov. Ni namreč vse v ceni, poleg tega pa obstajajo tudi različne oblike same storitve. Če do sedaj niste vedeli, kaj vse morate pri izbiri upoštevati, ali pa se zaradi pomanjkanja znanja nikakor niste mogli odločiti za zakup, boste po prebranem članku zagotovo opremljeni z dovolj zajetnim kupčkom informacij. Izbira spletnega gostovanja bo vsekakor mnogo lažja, seveda pa tudi boljša.

Read More >>

Reševanje podatkov

Reševanje podatkov ljubljana

Se vam je že kdaj zgodilo, da se vam je pokvaril kakšen polnilni medij na katerem ste imeli pomembne podatke in dokumente, ki jih nebi smeli izgubiti? No v tem primeru, je najbolj pomembno, da ničesar ne počnete sami, ker lahko zadevo le še poslabšate. Ohranite mirno glavo in razmislite v dobri rešitvi. Najboljša je ta, da se obrnete na strokovnjake, ki se vsakodnevno soočajo z takšnimi situacijami in vam…

Read More >>

Darilo za moškega

darilo za moškega

Pravijo, da za ženske ni težko nakupovati, saj je toliko stvari, ki si jih želijo in jih potrebujejo, poleg tega pa ženske običajno svoje želje tudi mimogrede in precej jasno izražajo, torej se lahko ob vsakem praznovanju nabere kar nekaj idej za darilo, ki bo našo obdarovanko razveselilo.

Read More >>