Značilnosti prenosnega plinskega žara Weber Spirit II E-210

Pokrov iz emajliranega porcelana: eden od glavnih razlogov, zaradi katerega nekateri žari niso priljubljeni, je, da se barva hitro lušči in zbledi. Weber si prizadeva preprečiti to težavo z izdelavo pokrova iz emajliranega porcelana, ki prekrije vaš žar. To prepreči luščenje in korozijo, še posebej v prvih nekaj mesecih uporabe. Elektronski sistem za vžig: tehnološko napreden elektronski vžigni sistem Crossover prižge oba gorilnika z enim pritiskom gumba. Ni potrebnih ugibanj…

Read More >>

Iščete kamnoseštvo?

Vsaki, ki gradi hišo ve, da pri gradnji pride trenutek, ko potrebuje kamnoseštvo, saj je veliko izdelkov, ki jih najbolje lahko izdela prav kamnosek. To so na primer okenske police ali stopnišča, prav tako pa se kamnoseški izdelki uporabljajo tudi pri opremljanju doma – na primer za pult iz kamna v kuhinji ali v kopalnici, pa tudi tla ali steno lahko obložite z naravnim kamnom.

Read More >>

Obračun plače – kako?

Tudi vi ne veste čisto točno, kako narediti obračun plače? Kako od bruto osnove izračunati neto znesek za izplačilo delavcu, kako pravilno odvesti davke državi? Poleg tega pa morate pravilno izračunati še izplačilo malice in prevoza, da bolj kompliciranih detajlov, kot je na primer izplačilo povrnjenih potnih in ostalih stroškov za službeno pot v tujino ali pa izplačilo regresa, sploh ne omenjamo.

Read More >>

Zlato – nakup in prodaja, kako se odločiti

Pri nakupu zlata so ljudje različno naklonjeni. Najbolj so prepričani, da je zlato cenjeno darilo in je zato nakup smiseln, saj so prepričani, da zlato ohranja vrednost. Zaradi menja, da je zlato varna naložba, so prepričani, da je zanje najboljša naložbena priložnost.

Read More >>

Praznovanje rojstnega dne

Ni ga lepšega kot praznovanje rojstnega dne. Še posebej pa to velja za otroke, ki komaj čakajo, da bodo spet praznovali rojstni dan in se z veseljem udeležijo tudi praznovanja drugih otrok. Praznovanje rojstnega dne je lepa priložnost za druženje in zabavo, še lepše pa je, če staršem pri tem ni treba skrbeti za animacijo, prehrano, varnost in vse ostalo, ampak za to poskrbi organizator zabave, ki mu starši prepustijo…

Read More >>

Nagrobnik po vašem izboru

Ko boste izbirali nagrobnik je zelo pomembno, da bo ta izbran po željah osebe, ki je umrla in po željah najbližjih, saj je ta želja zelo pomembna. Pomembno pa je tudi, da nekomu, ki ste ga imeli neizmerno radi, priskrbite lep in urejen prostor za počitek, kjer ga boste lahko redno obiskovali in zanj tudi skrbeli.

Read More >>

Koloidno srebro poznano tudi kot naravni antibiotik

Koloidno srebro ima veliko zdravilnih učinkov in ga drugače imenujemo tudi naravni antibiotik, saj zdravi vaš imunski sistem in vam omogoča boljše počutje iz dneva v dan. Z njim lahko zdravimo viruse, glivice, bakterije, žolčne težave, vnetja, ureznine, kožo, živali in še veliko drugega.

Read More >>

Spletno oglaševanje in oglaševanje prave trgovine

Podjetja, ki predstavljajo svoje izdelke ali storitve na internetu, so seveda povsem odvisna od tega, kolik obiskovalcev se bo znašlo na njihovi spletni strani, zato je spletno oglaševanje zanje bistvenega pomena. Če pojasnim in primerjam način prodaje v resnični trgovini in preko spletne strani, bo bolj jasno kako spletno oglaševanje sploh v osnovi deluje, kako se ga izvaja in zakaj je pomembno.

Read More >>

Učinkoviti akumulatorski vrtalniki

Glavna lastnost orodja je, da je učinkovito za namen, za katerega se ga uporablja, ter da je njegova uporaba čim bolj praktična. Prav praktičnost je tisto, kar loči slabo orodje od dobrega, saj si vsak želi z njim čim bolj poenostaviti in ne zakomplicirati delo.

Read More >>

Te presnete male avto žarnice

Včasih niti ne opazim, da vozim brez luči. Avto žarnice so eden najmanjših delov v avtomobilu, a znajo biti še kako problematične. Poleg tega, da vam lahko prenehajo delovati ob najbolj neprimernem času, ko se po možnosti vozite po neki lokalni cesti in ne vidite prsta pred seboj, vas lahko ustavi tudi policija in vam napiše kazen, ker vam ne delujejo luči.

Read More >>