Gledring priljubljen proizvajalec gumijastih preprog

Zagotovo ste že kdaj slišali za Gledring preproge, ki so znane tudi izven naših meja. Podjetje Gledring je namreč izjemno priljubljeno podjetje, ki proizvaja gumijaste preproge za avtomobile. Podjetje je za nas še posebej pomembno tudi zato, ker ima lastno proizvodnjo v naši državi. Na trg je ta kvalitetni proizvajalec do sedaj postavil že več kot 400 različnih modelov gumijastih preprog za jeklene konjičke. Gledringovi gumi tepihi se proizvajajo s takšnim tempom, da je podjetje postalo celo eno največji proizvajalcev v Evropi.

Gledring je znan po celem svetu

Podjetja, ki veljajo za uspešna, se slej ko prej povzpnejo tudi na sam svetovni trg. Proizvajalcu profesionalnih gumijastih preprog, ki deluje tudi v Sloveniji, je to že uspelo pred časom. S pomočjo svoje prodajne mreže in z zastopniki tako obvladuje več kot 30 držav, tudi izven Evrope, torej po celem svetu. Prav povsod se njihovi izdelki prodajajo pod njihovo lastno znamko.

Preproge se ponašajo z edinstvenim dizajnom

Gledring gumi tepihi so prepoznavni že na prvi pogled. Prepoznajo se predvsem zaradi edinstvenega dizajna. Ta omogoča, da so preproge izjemno enostavne za čiščenje, prav tako pa za vzdrževanje. Proizvajalec jih naredi po točno navedenih merah, ki jih od njega zahteva posamezni naročnik. Prepoznavne so tudi po svojih visokih robovih, ki omogočajo vrhunsko talno zaščito naših jeklenih konjičkov. Ves material, ki ga pri izdelavi preprog uporabljajo, pa je izredno kakovosten in je povsem v skladu z vsemi evropskimi direktivami, ki so podane za avtomobilsko industrijo.

Novost, ki prihaja na trg

Zadnja novost, ki jo bo Gledring vsak čas ponudil tudi na trgu, pa je gumi korito, ki se ga veselijo mnogi uporabniki avtomobilov, ki imajo radi urejena ter čista prevozna sredstva. Tovrstno korito znanega proizvajalca je prav tako narejeno iz prav posebnih materialov, ki omogočajo, da bo njegova življenjska doba dovolj dolga in da se bo lahko čistil na enostaven ter hiter način. Primeren je prav za vsa vozila.

Možnost naročila tudi preko spleta

Vse izdelke tega znanega proizvajalca pa seveda lahko naročimo tudi preko spleta. Mnogi se že veselijo nakupa novega gumi korita, ki ga bodo naročili na njihovi spletno strani. Tudi sicer je spletno nakupovanje priporočljivo, saj pogosto vključuje akcije, ki nam pomagajo privarčevati še nekaj dodatnega denarja.

 

Avtokozmetika. Naj vaš avto prejme nego, ki si jo zasluži, s pripomočki za čiščenje in negovanje. Preberite več v naslednjem članku.

Iz iste kategorije: