Preproge za avto, ki se popolnoma prilegajo

Imate tudi vi na tleh vašega avtomobila avtomobilsko preprogo? Se vam ta guba ali premika med vožnjo, kar vam gre močno na živce? Ali pa se ne prilega povsem in tal ne prekriva popolnoma, zato se ob straneh umazanija zažira v tla avtomobila ter tako kvari urejen izgled ter povzroča preglavice pri čiščenju? Potem morate obstoječe avto preproge vsekakor zamenjati z avto tepihi po meri in vaših težav bo v hipu konec.

Avto tepihi po meri za vsak model vozila

Avto tepihi po meri so zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo vsakemu modelu vozila posebej, saj so oblikovani tipsko zanj. To pomeni, da dobro prekrivajo celotno površino, zaradi česar umazanija skorajda nima možnosti, da bi se zažrla v tla. To omogoča veliko večjo urejenost avtomobila ter mnogo lažje vzdrževanje, saj avto preprogo lahko le odstranite in stresete, jo namestite nazaj in je avto spet čist in lepo urejen. Po potrebi jo občasno še umijete z vodo in milnico ter osušite in že je spet pripravljena na uporabo. Vzdrževanje urejenosti avtomobila bo tako veliko lažje.

Avto preproga, ki se ne guba in ne premika

Ker so takšne avtomobilske preproge izdelane po meri, se dobro prilegajo, zato se ne gubajo in premikajo. Zaradi tega vas ne bodo prav nič motile med vožnjo in ta bo potekala nemoteno in varno. V primeru, da z obstoječimi avto preprogami niste bili zadovoljni, kupite takšne, ki so izdelane po meri za vašo znamko in model vozila.

Kje kupiti ustrezne avto preproge?

Na trgu je na voljo zelo veliko različnih avtomobilskih preprog, a to še ne pomeni, da je vseeno, katere kupite. Z nekaterimi med njimi namreč skorajda zagotovo ne boste zadovoljni, zato se jih ne splača kupiti, četudi imajo še tako nizko ceno. Bolje je kupiti kakovostne avtomobilske preproge, saj vas takšne ne bodo motile med vožnjo, poleg tega pa jih boste lahko uporabljali dalj časa. Ne glede na to, ali se odločite za takšne, ki so izdelane po meri, ali kakšne druge, bodite pri nakupu pozorni na:

  • vrsto in debelino materiala (če je material pretanek, se bolj guba),
  • nepremočljivost materiala (najboljša je guma),
  • kakovost materiala (da se bo dobro obnesel na dolgi rok),
  • to, ali so robovi dvignjeni, saj to preprečuje razlivanje tekočine,
  • to, da so dovolj veliki (premajhne preproge ne opravljajo dobro svoje funkcije),
  • čim boljše prileganje notranjosti vašega vozila (najboljši so avto tepihi po meri).

Iz iste kategorije: