Izdelki iz lesa po meri

Pri omembi izdelkov po meri se marsikdo ustraši visoke cene, a naj vas potolažim. Že skoraj celo življenje naročam izdelke izdelane po meri in moram reči, da cene velikokrat niso prav višje. Seveda izdelava po meri vzame veliko več časa kot naprimer izdelava tipskih izdelkov, a je tudi kvaliteta neprimerljivo večja.kuhinje

Moja šibka točka so kuhinje in vedno sem si želel imeti kuhinjo izdelano po svojih željah in potrebah. Ker zelo rad kuham in preživljam čas v kuhinjah mi navadne tipske kuhinje ne zadostujejo najbolje. No ja lahko rečem, da se je moja želja tekom let izpolnila in tako imam danes v svojem stanovanju kvalitetno kuhinjo izdelano po meri, za katero mi ni žal niti centa, čeprav je bila malce dražja, kot bi bila tista, ki bi jo kupil v katerem izmed trgovskih centrov. Seveda pa to ni edini izdelek, ki si ga doma lastim in je izdelan po meri.

Privlači me predvsem les, zakaj je lahko jasno veliki večini. Les kot material im svoj čar, do te ugotovitve pa slej ko prej pride vsak in nič čudno ni, da se je ta material skozi zgodovino zelo pogosto uporabljal kot gradbeni material. Pred drugimi materiali ima svoje prednosti in slabosti. Prednost lesa sta gotovo njegov videz in pa možnost oblikovanja, potrebno pa ga je vzdrževati, barvati, impregnirati, material kot tak pa se bo tudi postaral. Seveda lahko staranje in druge degenerativne spremembe tega materiala z dobro skrbjo drastično upočasnimo.

Pa se vrnimo spet k izdelkom izdelanim po meri, doma imam tudi kar nekaj pohištva izdelanega po meri. Mogoče boste rekli, kaj se pa ta sedaj izmišljuje, pa vendar ni ravno tako. Moje stanovanje je mansardno in v njem ni ravno veliko prostora, zato sem se z nakupom pohištvenih elementov po meri precej znašel in si tako prostor optimiziral, da je dobro opremljen a obenem še vedno zelo prostoren, tako da lahko s takim mišljenjem precej pridobite.

https://www.youtube.com/watch?v=MykpVDt8ItM

Iz iste kategorije: