Pohištvo za vrt po vaši meri

Vrtne garniture so običajno sestavljene iz mizice in dveh ali več stolov, v zadnjem času pa so postale priljubljene predvsem takšne, ki imajo namesto stolov udobne fotelje ali kar kavč. Takšne vrtne garniture namreč omogočajo še večje udobje. Če je prostora dovolj, je to vsekakor najboljša možnost, v primeru, da ste omejeni s prostorom, pa so vam na razpolago tudi druge možnosti, s pomočjo katerih boste lahko ekonomično izrabili prostor ko se boste lotili urejanje okolice hiše.

Vrtno pohištvo iz polipropilena

Sodobne vrtne garniture so običajno izdelane iz polipropilena. Gre za odporen, vzdržljiv in zelo trajen material, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Na voljo je v različnih barvah, vendar pa se največ ljudi odloča za črno ali temno sivo barvo, saj ta sčasoma ne potemni ali se ne spremeni, ampak ostane enako lepa zelo dolgo časa. Tudi po več letih je še vedno enako elegantna kot ob nakupu. 

V zadnjem času pa je zelo popularna tudi bela barva, saj se polipropilen enostavno čisti, zato z vzdrževanjem takšnega pohištva ni težav. Belo pohištvo se še posebej lepo poda na teraso obmorske hiške ali ob bazen, poleg tega pa se zaradi svetle barve tudi manj segreva, kar je v vročih dneh zagotovo velik plus.

Različne vrtne garniture in možnosti

Dandanes imate pri izbiri vrtnega pohištva na voljo številne možnosti, ki vam omogočajo, da si kotiček za posedanje na vrtu uredite po svoji meri. Poleg različnih barv so vam seveda na voljo tudi zelo različni modeli vrtnega pohištva. Proizvajalci vam tako nudijo različne vrtne garniture, ki jih lahko sestavljajo različni elementi, kot so na primer:

  • večje ali manjše mize,
  • vrtni stoli,
  • vrtne klopi,
  • fotelji oziroma udobni stoli,
  • dvosedi ali trosedi,
  • kotne vrtne garniture.

Udobne blazine za vrtno pohištvo

Pomembno je, da izberete  takšno varianto, ki ustreza vašemu okusu in potrebam, ter da pri tem upoštevate tudi prostor, ki ga imate na voljo. Ob nakupu vrtne garniture pa ne pozabite kupiti še pripadajočih blazin, s katerimi jo boste tako vizualno popestrili kot poskrbeli za to, da bo vaše posedanje na vrtu še veliko bolj prijetno.

Električni paletni viličarji so idealni, saj na njih brez težav naložimo do 2 toni in več. Pri prevažanju pa nam pomaga vgrajen električni motor, ki uporabnika razbremeni vlečenja in potiskanja. Še več o tem pa si preberite s klikom na povezavo.

Pasivni zaslužek z oddajo stanovanj.  Nepremičnine se spremenijo v vir pasivnega dohodka, ki za plačilo prenese pravico do kratkoročne ali dolgoročne uporabe. Preberi več …

Iz iste kategorije: