Statement ogrlice

Sodobni modni stili vam dopuščajo kar nekaj svobode pri oblikovanju svoje vizualne podobe, saj imate na voljo množico vrst oblačil, obutve in modnih dodatkov. Neštete kombinacije pričarajo različne rezultate, v vsakem primeru pa izražajo vašo osebnost in povedo nekaj o vas. Prav zato je še kako pomembno, kakšno ogrlico si nadenete okoli vratu ob posebnih priložnostih.statement-ogrlica Splača se izbiri nakita posvetiti nekaj več pozornosti, saj boste tako še posebej izstopali in pustili prav poseben vtis. Za to poskrbijo statement ogrlice, katerih se boste poslužili takrat, ko je prvi vtis res pomemben – na pomembnih poslovnih dogodkih, ob posebnih osebnih priložnostih ali ob kakšnih velikih praznovanjih.

Povejte vse že z ogrlico

Statement ogrlice (lideja.com) so tiste, ki pritegnejo pozornost in povsem zasenčijo druge modne dodatke ter celo oblačila, zato po njih posegajte le ob tistih res najbolj posebnih priložnostih. Prav tako bodite pozorni na to, s katerimi kosi jih kombinirate, saj lahko vaša podoba hitro izpade kot preveč načičkana.
Že sama ogrlica namreč predstavlja velik zalogaj za občudovanje – statement ogrlice so navadno vpadljive in opazne, kar dosegajo na različne načine. Najpogosteje privlačijo z velikimi elementi, katerih ni mogoče spregledati. Ne glede na to, kako so okrašene, bodo gotovo presenetile z oblikami in barvami. Cenovno ugodne ogrlice prikazujejo elegantne dekorativne elemente iz plastike ali emajla, medtem ko dražje alternative seveda nudijo še več izbire – občudovanja vredni so dragi kamni ter plemenite kovine, je pa odločitev na tem področju povsem v vaših rokah. V vsakem primeru boste s statement ogrlico nekaj povedali, kakšen vtis boste pustili pa je odvisno samo od vas.

Statement ogrlico kombinirajte z elegantnimi oblačili, poskrbite pa tudi za urejeno frizuro. Nasveti navadno ciljajo predvsem na tiste z dolgimi lasmi – lasje naj ne ovirajo ogrlice, temveč naj prepustijo prostor okoli vratu samo nakitu. Tako bo ogrlica še posebej izstopala, medtem ko boste z urejeno frizuro imeli pokazati še kaj, ne samo modni nakit. Seveda morate imeti v mislih tudi barvne kombinacije, še posebej pri ogrlicah, ki so opremljene z velikimi barvitimi elementi. Kombinirajte ogrlico z barvo oči, polti in las, skupaj z obleko pa naj predstavlja celovito in zaokroženo elegantno podobo.

Iz iste kategorije: