V terme Laško vabljeni skozi celo leto

Termalni bazeni so priljubljeni že od nekdaj. Če so bili nekdaj priljubljeni predvsem za tiste, ki so okrevali po kakšni bolezni ali poškodbi, so dandanes mikavna izbira za vse – tudi za najmlajše družinske člane. Termalna voda dobro dene ne samo tistim, ki se že soočajo ali pa so se soočili s kakšno poškodbo ali boleznijo, temveč tudi povsem zdravim ljudem. Dobro namreč deluje na počutje, in to na daljši rok.

Odlična izbira za obisk toplic so zagotovo terme Laško. Kaj vse vam ponujajo omenjene terme, si lahko ogledate s pomočjo spleta. Med drugim vas bodo zagotovo prevzeli različni paketi v termah, ki so na voljo parom, družinam, posameznikom, skupinam, starejšim ljudem in še bi lahko naštevali.

Kopanje v zdravilni vodi

V Terme Laško se boste v prvi vrsti verjetno odpravili zato, ker si želite kopati v bazenih z zdravilno vodo. A termalna voda še zdaleč ni namenjena zgolj kopanju, temveč jo lahko tudi pijete. V omenjenih toplicah vam jo postrežejo kot dobrodošlico.

termalna voda za pitje
Termalna voda ni namenjena le kopanju, lahko jo tudi pijete. (Vir: Thermana Laško)

Tudi sicer se termalna voda vključuje v najrazličnejše kozmetične izdelke. Podrobnejše informacije o tem lahko prav tako dobite v toplicah.

Uživanje v wellness ponudbi

Skorajda ga ni posameznika, ki ne bi vedel, kaj je wellness in kakšne so njegove največje prednosti. Wellness najpogosteje povezujemo s termami.

Namenjen pa ni samo odraslim in starejšim osebam, saj je na voljo tudi otroški wellness.

Odrasli se dobro zavedajo, da tudi njihovi najmlajši družinski člani potrebujejo vsaj nekaj sprostitve v svojem prostem času. Sproščanje jim lahko omogočijo v termah v wellnessu.

Vrhunska kulinarična izkušnja v toplicah

Termalni bazeni, termalna voda in wellness še zdaleč niso edine možnosti, ki vam jih ponujajo terme Laško. Pod njihovim okriljem boste lahko priča tudi vrhunski kulinarični izkušnji.

Terme Laško vas poleg kopanja in wellnessa razvajajo tudi z vrhunsko kulinarično ponudbo

Ker vam najbolj priljubljene terme ponujajo številne storitve, ki jih lahko koristite skozi vse leto, se vanje lahko odpravite skozi vse leto. Še posebej mikavna izbira pa so toplice zagotovo v zimskem času, ko se je prijetno ogreti v ravno prav ogretih bazenih z zdravilno vodo ali uživati v solni terapiji.

Poletne počitnice za družine v Thermani Laško so v tem hipu nekaj najbolj mikavnega, na kar lahko naletite pri raziskovanju, kam na dopust.

Na spletu preverite, kateri paket v termah Laško je najprimernejši za vas in ga čim prej rezervirajte.

Iz iste kategorije: