Ohranimo vetrobransko steklo čisto

Čist pogled na cestišče pred nami je ključno, ko vozimo naš avtomobil. Med vožnjo pa se lahko zgodijo nepredvidljive situacije, ki nam zastrejo oziroma onemogočijo, da bi dobro videli na cesto. Vetrobransko steklo se hitro umaže, saj lahko že malo dežja ali drobnega peska pokrije večji del njegove površine, kar onemogoča vozniku dobro vidljivost. Vlago in drugo umazanijo lahko hitro odstranijo avto brisalci, ki so zelo pomemben avto del vseh manjših in večjih jeklenih konjičkov.

Avto brisalci čistijo vetrobransko steklo

Glavna naloga vseh avto brisalcev je čiščenje sprednjega avtomobilskega stekla. Vožnja v snegu ali dežju pusti veliko vlage in drugih delcev na vetrobranskem steklu. To ga naredi motnega, kar močno poslabša pogled na cesto pred nami. Vožnja z oviranim vidom je zelo nevarna za nas kot tudi druge udeležence v prometu. Če ne vidimo dobro, bo nas reakcijski čas na ceste ovire in druge nevarnosti močno podaljšan. S tem se poveča možnost za nastanek nesreče, čemur se seveda želimo izogniti. 

Pravilna in kvalitetna avto oprema kot so birsalci je ključna za vaš avtomobil in za večji užitek in varnost pri vožnji.

Večino vlage, blata, snega in drugih naravnih elementov lahko odstranimo z brisalci za avto med vožnjo. Zato je zelo pomembno, da se vedno prepričamo o njihovem stanju preden se odpravimo na krajšo ali daljšo pot v težkih vremenskih razmerah.

Zaščitimo naš avtomobil pred poškodbami

Stari in iztrošeni brisalci za avto lahko predstavljajo veliko tveganje za zdravje našega avtomobila. Če jih dalj časa zanemarjamo, lahko ob uporabi povzročijo poškodbe vetrobranskega stekla ali karoserije. Sčasoma se guma rezil na avto brisalcih obrabi in razpade. To pomeni, da bo kovinska ali plastična roka brisalca pričela drsati po steklu in pustila odrgnine ali razpoke. Temu se je mogoče izogniti s preprosto zamenjavo brisalcev za avto, ko se stari iztrošijo. Če opazimo razpoke ali manjkajoče dele gume na rezilih brisalcev, je to dober znak, da jih je potrebno zamenjati.

Prihranimo denar z novimi brisalci za avto

Nakup novih avto brisalcev je mogoče opraviti v naši najljubši spletni trgovini z avto deli. Njihova zamenjava je zelo hitra in preprosta, naše vetrobransko steklo pa bo zaščiteno za dolgo časa. Zaradi nizke nakupne cene brisalcev, ne predstavljajo visokega stroška vzdrževanja. Če jih redno menjamo, bomo zavarovali prednje steklo našega avtomobila in preprečili poškodbe vetrobranskega stekla. Tako zmanjšamo tudi možnost nastanka nesreče, saj bomo v vseh vremenskih pogojih vedno dobro videli cestišče pred našim vozilom.

Iz iste kategorije: