Najsodobneje zasnovano pokrivalo proti toči

Za dovolj dobro zaščito za avtomobil lahko poskrbi tudi kakovostno pokrivalo oziroma cerada proti toči. Na trgu so na voljo najrazličnejša avtomobilska pokrivala – tudi takšna, ki so v primerjavi s klasičnimi do štirikrat izboljšana.

Najbolj kakovostna cerada proti toči ponuja dodatno bočno zaščito, dodatno sredinsko zapenjanje, odprtino proti kondenzaciji, vrečo za enostavno shranjevanje.

Čemu je namenjeno avto pokrivalo?

Avto cerada proti toči ni namenjena zgolj za preprečevanje poškodb toče, temveč vozila učinkovito varuje pred dežjem, drevesno smolo in drugimi vremenskimi vplivi – tako v zimskem kot poletnem času.

Cerada proti toči za preprečevanje poškodb toče
Cerada proti toči ni namenjena zgolj za preprečevanje poškodb toče, temveč vozilo učinkovito varuje pozimi in poleti.

Material, iz katerega je narejeno sodobno avto pokrivalo za točo, je obložen z debelejšo zaščitno oblogo. Ta na odličen način zaščiti izpostavljene dele avta pred poškodbami z udarci. Takšna pregrinjala za avto proti toči se preprosto in zelo hitro nameščajo na avtomobil. Namesti se s pomočjo več napenjalnih elastik. Z njimi si omogočite dovolj dobro pritrditev cerade na avto, kar pa je ključno ob močnejših sunkih vetra.

Najnovejše modifikacije avto cerade

Najnovejše modifikacije, s katerimi se ponaša avtomobilska cerada proti toči, so dodatna bočna zaščita, odprtina proti kondenzaciji, dodatno sredinsko zapenjanje in vreča za preprosto shranjevanje.

  • Sodobna cerada za avto proti točo je nadgrajena z dodatnimi bočnimi zaščitami. Te lahko ključno pripomorejo pri zaščiti bokov avta ob padanju toče.
  • Za piko na i na ceradi poskrbita odprtini, ki skrbita za pretok zraka pod pokrivalom. S tem je torej odlično poskrbljeno za preprečevanje kondenzacije.
  • Zapenjanje cerade proti toči na sprednjem in zadnjem odbijaču oziroma sredinsko zapenjanje je še ena od prednosti sodobno zasnovanih avto pokrival.
  • Paketu je praviloma dodana tudi dodatna vreča za preprostejše shranjevanje.

Preprečevanje nepotrebnega stroška za jekleni konjiček

Vemo, da toča in drugi vremenski pojavi ne povzročajo škode zgolj na objektih in pridelkih, ampak lahko poškoduje tudi vozila. Najboljša zaščita za avto proti toči je zagotovo garažni prostor. V primeru če takšnega prostora za shranjevanje avta nimate, pa je daleč najboljša izbira kakovostna cerada proti toči.

Cerada proti toči za avto se preprosto namesti in ščiti vaš avto pred nevšečnimi vremenskimi vplivi

Pokrivalo za avto proti toči se preprosto razgrne preko avta in se pritrdi s posebnimi trakovi. S tem se učinkovito preprečuje, da bi določena vremenska nevšečnost poškodovala prevozno sredstvo. Dejstvo je, da so popravila tudi manjših poškodb na avtu lahko zelo zahtevna in pomenijo nepotrebni strošek.

Iz iste kategorije: