Specialni nosilci za smuči

Dejstvo je, da kakovostno opremo kupimo samo enkrat in jo nato uporabljamo zelo dolgo brez težav, kar je veliko bolje, kot pogosto kupovati opremo slabše kakovosti. Tudi avtomobilski nosilci za smuči, ki jih pritrdimo na streho svojega avtomobila, so del takšne opreme.

Kako prevažati smuči?

Par odraslih smuči je precej dolg in neroden za prevažanje, sploh če nas avto ni ravno prav zelo velik. Nosilci za smuči (http://www.withcar.si) poskrbijo, da par ali celo več parov smuči in smučarskih palic varno prevažamo kar na strehi avtomobila, kar je zelo priročno, saj lahko v prtljažni prostor tako namestimo kaj drugega – vso ostalo prtljago, smučarske čevlje, sani ali kaj drugega.

Pomembno je, da izberete takšne nosilce, ki so:

  • trpežni,
  • imajo opravljene različne teste,
  • omogočajo enostavno pritrditev,
  • narejeni iz materiala z dolgo življenjsko dobo,
  • so univerzalni oziroma primerni za vaš avtomobil,
  • imajo veliko nosilnost in so hkrati lahki,
  • se jih lahko preprosto tudi odstrani iz strehe avta, kadar jih ne boste potrebovali oziroma ko bi recimo avto prodali,
  • primerni tudi za prevažanje snežnih desk oziroma snowboardov.

Kje kupiti nosilce?

Withcar.si vam v svoji veliki ponudbi omogoča izbiro in nakup različnih avtomobilskih delov in ostalih dodatkov, ki lahko poskrbijo za prijetnejšo vožnjo oziroma za vaš avto. Med izdelki, ki jih ponujajo, so tudi različni strešni kovčki in nosilci, s pomočjo katerih lahko prevažate smuči ali drugo opremo, hkrati pa so na voljo tudi različne druge uporabne rešitve, ki jih morda še ne poznate.

Za vse njihove izdelke je značilna izjemna kakovost ter dolga življenjska doba, saj se ne zadovoljijo s tem, da bi svojim strankam ponujali izdelke, za katere ne morejo garantirati kakovosti. Njihova vizija je prodaja kakovostnih in funkcionalnih izdelkov in prav to je razlog, da se stranke rade vračajo k njim in se odločajo za nakup, saj vedo, da bodo pri njih za svoj denar dobile največ.

Poleg tega pa jih odlikuje tudi pripravljenost za svetovanje pri nakupu ter zelo pestra izbira izdelkov v ponudbi, zato boste pri njih našli skoraj vse za vaš avto na enem mestu. Če torej potrebujete kakršno koli opremo za avtomobil oziroma dodatek, veste, kje ga dobite!

Iz iste kategorije: