Zabavna darila za vse priložnosti

Obdarovanje vaših prijateljev in družine poteka skozi celo leto. Letos se odločite za nakup zabavnih daril, ki bodo razveselila vse vaše najbližje. Izberite presenečenja, kot so na primer sudoku toaletni papir za vse intelektualce, točilnik pijače v obliki globusa za vse popotnike ali pa poreden mavrični grelec za penis za vse moške, ki jih pozimi zebe.

Pri izbiri darila bodite kreativni in navihani

Za dar iz srca ni potrebno zapraviti veliko denarja. Najbolj pomembno je, da malenkost vaše najbližje nasmeji in razživi. Smešna darila izberite v skladu s priložnostjo in obdarovančevem smislom za humor. Mlajšim in hipsterjem kupite blazine ali oblačila z vzorcem emojijev, pisala z nevidnim črnilom, različne hranilnike za denar in podobno. Polnoletnim slavljencem kupite karkoli je povezano z alkoholom ali pivskimi igrami.

Pokloni za pustovanje

Za nepozabno pustovanje poskrbite s pripomočki za smešne fotografije. Set pripomočkov vsebuje umetne brke, brade, očala in ustnice. Vašim najmlajšim kupite pustne kostume, s katerimi bodo postali zmajčki, tigri in levinje. Odraslim pred pustom poklonite kostum za sumo borce, ki je navkljub veliki velikosti izjemno lahek in omogoča ples do jutranjih ur.

Smešna darila za odrasle

Navihana darila za odrasle naj bodo povezana z alkoholnimi pijačami in namigovanjem na poredne stvari. Priporočamo vam nakup različnih vrčkov za pivo, točilnikov za alkoholno pijačo, posod za shranjevanje ledu, pivskih rulet in drugih iger. S prijatelji začnite večer s pivsko ruleto, nadaljujte z oblačenjem v šaljive majice in tekmovanjem, kdo je najboljši v igri Beer pong, večer pa zaključite s seksi kozarčki za žgane pijače.

Poredna darila za vašega partnerja

V primeru, da kupujete smešna darila za vašega partnerja, pa bodite bolj poredni. Tematsko izberite stvari z vzorcem kamasutre, kot so stenska ura, kamasutra kocka z različnimi spolnimi položaji ali pa kalupi za led v obliki penisa. Moškemu lahko kupite tudi mavrični grelnik za penis, ki bo prišel posebej prav v dolgih zimskih nočeh. Za lakoto pa lahko poskrbite tudi z užitnim modrčkom iz sladkarij. V primeru, da je modrček partnerki prevelik, pojejte nekaj bombonov in ga zmanjšajte.

Iz iste kategorije: