Hišni tiskalniki in najboljši tonerji

Izbira najboljšega in najprimernejšega tiskalnika za vaše potrebe, je zelo težka naloga. Izbirate lahko med različnimi uveljavljenimi in manj poznanimi znamkami, večopravilnimi napravami in podobno. Novejši tiskalniki imajo veliko dodatnih funkcij, kot so bluetooth povezava,povezava s spominsko kartico in USB ključkom, obojestransko tiskanje in drugo. Čedalje bolj popularni postajajo izjemno zmogljivi laserski tiskalniki z dolgo obstojnimi tonerji.

Najboljše tiskanje po ugodni ceni

V kolikor izpisujete veliko različne dokumentacije s fotografijami, izberite laserski tiskalnik. Slednji vam bo zelo natančno in detajlno izpisal besedilo. Primeren je tako za domačo, kot tudi za poslovno rabo v večjih kolektivih. Izberite kvaliteten napravo, ki ima zmogljiv toner z dolgo življenjsko dobo. Poleg nižje cene izpisa, laserske printerje odlikujeta tudi manjša pokvarljivost in manj obiskov serviserja. Prav tako boste natisnili tudi do trikrat več dokumentacije, kot z brizgalnim tiskalnikom.

Izberite priznane znamke

Obstajata dve vrsti laserskih tiskalnikov in sicer črno-beli in barvni. Za izpisovanje dokumentacije doma je najbolje, da kupite barvni tiskalnik, saj se toner tudi ob daljši neuporabi ne bo posušil ali uničil. Zapis na papir poteka s pomočjo tonerja, laserja in bobna. V bobnu se nahaja laser, ki vžge sliko ali besedilo na papir. Najbolj pogosto se stranke odločijo za znamke Samsung, HP, Canon ali pa Kyocera. Na tržišču je obilo izdelkov priznanih znamk, ki nudijo dolgo življenjsko dobo in veliko število posameznih zapisov.

Prednost tiskanja s tonerjem

Tonerji v laserskih napravah so odlični zato, ker omogočajo tiskanje velikega števila dokumentacije in slik. Pri tem ste brez skrbi, da bi se posamezni papirji zapacali ali uničili, saj je toner napolnjen z drobnim prahom, ki se ne razmaže. Na policah ga lahko hranite tudi več let, saj se za razliko od črnila v kartušah ne bo posušil ali strdil. Toner omogoča tisk več tisoč strani, medtem, ko lahko s kartušo natisnete za tretjino manj dokumentov.

Razlika med dobrimi in slabimi tonerji? Laptopi? Kaj pa SD pomnilniška kartica? Je pomembno kakšno kupiti? Sledite povezavi in preberite več.

Iz iste kategorije: