Družabna igra Naseljenci otoka Catan za vso družino

Pet razširjenih verzij družabnih iger 

Osnovna verzija namizne igre je na trgu že več kot petnajst let. Če želite igro nadgraditi in se podati v nove pustolovščine v odkrivanju otoka, lahko v spletni trgovini z otroškimi igračami na strani www.chebeltza.com naročite pet različnih razširjenih verzij igre Naseljenci otoka Catan. Med njimi boste našli tudi razširjeni igralni plošči, kot sta: 

  • Pomorščaki: na igralni plošči so dodana morska območja ter več scenarijev in otokov. Igra je združljiva tudi z igralno ploščo trgovcev in barbarov ter ploščo mest in vitezov.  
  • Trgovci in barbari: dodana je zbirka različnih scenarijev in opcij za pridobivanje virov. Na igralni plošči se pojavijo roparski barbari in nomadi iz puščave. 

Družabne namizne igre za popestritev večerov 

Če radi igrate družabne namizne igre in tekmujete s sotekmovalci v različnih izzivih, tedaj imate na voljo velik izbor različnih igralnih plošč z različno tematiko, pravili in izzivi. Tako je na voljo tudi hitrostna družabna igra Okvirity s kartami, ki vsebuje dvanajst barvnih okvirjev. V igri zmaga tisti, ki največ kart in okvirjev postavi tako, da se ujemajo s prikazanim vzorcem. Hitrost igranja pa je potrebna zato, da lahko prehitite sotekmovalce pri razvrščanju okvirjev. 

Holmes-Sherlock proti Moriartyu pa je razburljiva in napeta družabna igra za dva igralca. Na igralni plošči z uporabo kart z osebami in dokazi boste raziskovali umore v Londonu kot pravi detektivi. Cilj detektivske namizne igre je v tem, da umor skušate rešiti pred svojim tekmecem. Pri tem si lahko pomagate tudi z markerji akcij in preiskav na igralni plošči ter s kartami vlog. 

Domiselne in klasične lesene igrače za otroke. Večina lesenih igrač je zasnovana tako, da se uvršča med didaktične igrače. To pomeni, da je že v osnovi izdelana z namenom, da bi se otrok z njo nekaj učil. Preberi več …

Iz iste kategorije: