Šolske potrebščine za male nadobudneže

Vsako leto se starši osnovnošolcev, še posebno prvošolcev vedno znova ukvarjajo z izbiro šolskih potrebščin. Na sestankih za prvošolce ali pa na spletnih straneh posameznih osnovnih šol starši dobite seznam kaj otroci potrebujejo. Knjige, delovne zvezne in zvezke. Pri prvih dveh nimate kaj dosti izbire, pri zvezkih in ostalih potrebščinah pa lahko zaživi otrokova domišljija. Prva stvar, ki jo bo otrok potreboval je šolska torba. Šolske torbe so tudi najbolj izpostavljen artikel vseh papirnic in knjigarn ter spletnih trgovin.šolske potrebščine Ste se kdaj vprašali zakaj? S šolsko torbo otrok vsem pokaže kaj mu je všeč, letošnji hit za deklice je motiv Frozen iz priljubljene Disneyjeve risanke, za fante pa še vedno ninja želve, ki kar vztrajajo kot najbolj zaželen fantovski motiv šolskih torb. Vendar ni vse tako preprosto, saj morajo starši med vsemi različnimi modeli najti tako šolsko torbo, ki najbolj ustreza njihovemu otroku.
Šolske torbe za prvo triado se delijo v dve glavni skupini in sicer šolske torbe na kolesih ali tako imenovani trolley in navadnimi nahrbtniki, ki morajo imeti vsaj dno in hrbtišče trdo, najbolje pa je, da je celotna šolska torba trda. Pri nas je za te šolske torbe najpogosteje uporabljen izraz kvadratna torba. Osebno mislim, da je boljša izbira torbe na kolesih, saj tako otroku ni potrebno nositi teže knjig, delovnih zvezkov ter vseh potrebščin. Trolley pa navadno nima anatomskega hrbtišča, saj ni predviden za daljše nošenje preko ramena, čeprav imajo tudi vsi trolleyi naramnice. Pri izbiri tudi preverite da gre v šolsko torbo trda mapa z elastiko, saj bodo to v šoli potrebovali in ne bi bilo v redu, da kasneje ugotovite, da mapa ne gre noter.

šolske potrebščine 2015
Poleg šolske torbe pa potrebujete tudi ostale šolske potrebščine, še posebej peresnico. Najugodnejša je izbira polne peresnice, ki večinoma vsebuje vse najosnovnejše potrebščine, ki jih otrok potrebuje v šoli. V njej boste našli flomastre, barvice, svinčnike, kemični svinčnik ali dva, šilček, radirko, ravnilo, večinoma tudi škarje in še kakšno drobnarijo. Tudi peresnice pa imajo lepe in ponavadi usklajene motive s šolskimi torbami tako, da lahko otroku kupite lep barvno usklajen komplet, ki lahko vsebuje tudi torbo za copate.
So pa v zadnjem času zelo popularni tudi flomastri ter barvice, ki so prav tako potiskani z najrazličnejšimi motivi malih junakov.
Za nakup šolske torbe pa se nikakor ne odločite prepozno, saj proti začetku šolskega leta zaloge že pojenjajo in tako boste otroku prihranili morebitno razočaranje, če bi kasneje njegov najljubši motiv šolske torbe ali peresnice že pošel.
Otroška trgovina Bimbo.si, ki jo najdete na naslovu https://www.bimbo.si vam poleg šolskih potrebščin ponuja tudi izredno ponudbo otroške opreme, predvsem otroških vozičkov, previjalnih mizic, stolčov za hranjenje, avtosedežev ter vsega kar potrebuje malček na začetku svojega življenja.
Vabljeni k ogledu!

https://www.youtube.com/watch?v=esRWBmUjGls

Iz iste kategorije: