Nabla razvaja tudi najzahtevnejše uporabnice ličil

Italijansko podjetje Nabla na trg postavlja ličila, ki so narejena iz naravnih sestavin. Blagovna znamka v ospredje postavlja predvsem iskrenost, varno uporabo in ne nazadnje visoko kakovost. Ravno zato je še toliko bolj priljubljena tudi med zelo zahtevnimi uporabnicami kozmetike. 

Ličila Nabla temeljijo na skrbnih in dolgoletnih raziskavah. Ličila so namenjena varni uporabi in so obenem zelo obstojna. Ponujajo pa vam še druge številne prednosti. Nabla v ospredje postavlja tudi lične embalaže izdelkov, ki so zelo mamljive za kupce. 

Veganski proizvodi Nable 

Nabla je med uporabniki kozmetike znana tudi po številnih veganskih izdelkih. Z njimi podjetje želi dobro zaščititi zdravje ljudi in ne nazadnje tudi živali. Ličila so povsem varna za uporabo. Na koži pa obenem povzročajo zelo pozitivne učinke, na primer hidracijo, vpijanje vitaminov ter olj, zaščito pred soncem in onesnaženim zrakom. 

Nabla svojih izdelkov torej ne testira na živalih, niti pred ali po proizvodnji. Pri svojem delu uporabljajo izključno naravne sestavine, ki vam omogočajo zdravo uporabo, in to na prav vsakem tipu kože. Podjetje ne ustvarja umetnih artiklov, ki bi lahko škodili tako ljudem kot tudi naravi. 

Nablina ličila za oči 

Nabla veliko pozornost namenja tudi izdelavi produktov, ki so namenjeni za lepšanje vaših oči. Ličila za oči Nabla so verjetno v tem hipu najbolj priljubljena med vsemi izdelki. Med najbolje prodajane tovrstne izdelke na primer sodijo Nabla Cosmetics Dreamy Eyeshadow Palette, Nabla Cutie Palettes Nude, Nabča Secret Eyeshadow. 

Popularna italijanska blagovna znamka vam prav tako ponuja odlične rešitve za obraz. Nablina ličila so izdelana tako, da ne ustvarjajo občutka teže na obrazu. Narejena so namreč s pomočjo najsodobnejših formul. Te so popolnoma neškodljive za človeško kožo in naravo samo. Na trgu so vam na primer na voljo Nabline vrhunske fundacije, korektorji, pudri, rdečila in ne nazadnje še osvetljevalci. 

Nablin make up za ustnice 

Med top izdelke podjetja Nabla se uvršča tudi vrhunski make up za ustnice. Na voljo vam je veliko različnih in zelo mikavnih odtenkov. Prav vsaka šminka ima svoj mat izgled. Kolekcija vam ponuja še vrhunske tekoče šminke. Te so znane po prav posebni formuli z visoko pigmentacijo. Na voljo so vam tudi Nabline neprozorne šminke z zelo dobrim obstojem. 

Preberite si še članek o pravilni negi tetovaže.

Iz iste kategorije: