Kako pravilno negovati tetovažo?

Kakovostna nega je ključnega pomena pri ohranjanju tetovaže. Le s profesionalnimi in kakovostnimi izdelki boste svoji tetovaži zagotovili primerno nego, ki jo potrebuje. Kako najbolje poskrbeti za svojo tetovažo? Odgovor je tatto krema Tattoo Nano Shock, ki je profesionalno negovalno mazilo, katerega odlikuje povsem nova patentirana formula za optimalno nego tetovirane kože.

Kako negovati tetovažo?

Za kakovostno nego in zaščito tetovaže poskrbi tattoo krema Tattoo Nano Shock, ki je edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin. Krema zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek na koži, visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem ter drugimi znaki poškodb in staranja. Primerna je tako za nove tetovaže, kot tudi za tiste starejše.

Kaj je Tattoo Nano Shock?

Tattoo krema Tattoo Nano Shock je profesionalno negovalno mazilo in prvi izdelek s patentirano formulo, razvito izključno za nežno, varno in hranilno nego predelov s tetovažami. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo področje kože ter skrbi za čiste linije in jasne barve. Vsebuje karitejevo maslo, kakavovo maslo in mandljevo olje, ki kožo nežno negujejo in nahranijo, preprečujejo izsušitev in zmanjšujejo občutek razdraženosti.

Kako uporabljati kremo za nego tetovaže?

Tattoo krema Tattoo Nano Shock je enostavna za uporabo in omogoča prijeten in enostaven nanos. Za nego svežih tetovaž je priporočeno, da jo uporabite, ko je tetovaža suha (nekje 3 tedne po tetoviranju) ter skrbno mažete na tetoviranem predelu vsaj dvakrat na dan. Za nego že obstoječih in že zaceljenih tetovaž pa je priporočeno, da jo uporabite enkrat do dvakrat na dan in s tem skrbno negujete tetovirano mesto:

  1. Predel tetovirane kože nežno očistite z mlačno vodo. Ne usmerjajte curka vode neposredno na kožo, temveč jo rahlo navlažite z roko.
  2. Kožo previdno osušite s čisto brisačo. Ne drgnite, z brisačo samo nežno pritisnite na kožo.
  3. Nanesite kremo in ga nežno vtrite v predel tetovaže. Le tako, bo vaša tetovaža večno lepa in obstojna.

Lepa ženska ročna ura je lahko zelo pomemben del nakita ali pa zgolj praktičen element. Razmislite kaj pomeni vam in si preberite naslednji prispevek, ki vam pove več o ženskih urah, ki se sicer lepo kombinirajo tudi s tetovažami po rokah.

Iz iste kategorije: