Kozmetični salon Maribor

Kozmetični salon Maribor vam nudi nego kože, ki je vsakodnevno izpostavljena škodljivim vplivom okolja in se z leti tudi stara. Pomembno je, da se zavedate, da je vaša koža edinstvena in kako pomembno je, da jo vsakodnevno negujete in zanjo dobro skrbite.kozmetični salon MariborPrepustite se razvajanju v salonih, kjer bodo poskrbeli, da bo vaša koža dobila nove vitamine in minerale, ki jih potrebuje. Verjetno se kdaj sprašujete, kako očitna je razlika na koži predno se odpravite v salon in potem ko prihajate iz njega. To so skrivnosti kozmetičark, ki znajo povrniti sijaj vaše kože, da bo ta izgledala, kot da ste stare 20 let. Kozmetični salon Maribor uporablja le preprarate visoke kvalitete in naravne kozmetične pripomočke, brez lanolina, težkih olj, brez dišav in prisemi živalskega izvora.

Za kaj vse poskrbi kozmetični salon Maribor?

Massaging Tired Legs.

Poleg nege obraza vam kozmetični salon Maribor nudi tudi permanentni make up, ki je namenjen izpopolnjevanju in nadomeščanju tistega, kar nam sama narava ni namenila in si želite izboljšati. Sam permanentni make up se priporoča predvsem tistim, ki imajo drugače oblikovane ustnice, nizke obrvi, alergijo, ter tudi športnicam in dekletom, ki jim primankuje časa, da bi se uredile same. V salonu si lahko privoščite tudi depilacijo celega telesa, ki odstrani dlake kar za mesec dni ali več, vse odvisno od tega, kakšne vrste dlačic imate. Za vse tiste, ki pa bi si rade očistile aknasta vnetja, zmanjšale hrapavost povrhnice in prekrile gubice, pa si lahko izberete tudi bioaktivni piling.

Kozmetični salon Maribor pa vam nudi tudi mikrodermoabrazijo

Ste že slišale zanjo? To je postopek luščenja povrhnjih plasti kože, ki je izredno učinkovit in s pomočjo tekočine, zraka ali pa kristalov, kožo intenzivno obnavlja in jo povrne v napet in gladek videz. Primerna sta predvsem za tiste, ki se spopadate z širokimi porami, brazgotinami, aknami, gubami, nečisto kožo in strijami. Postopek in preparati so popolnoma varni in iz salona boste odhajale popolnoma pomlajene in odličnega videza. Dekleta privoščite si razvajanje, ki vam bo ohranilo zdravo kožo, poleg vsega pa vas bo tudi popolnoma sprostilo in vam dalo veliko samozavesti, saj se boste počutile bolj mlade in bolj lepe.

https://www.youtube.com/watch?v=8ErUmMuDj5s

Iz iste kategorije: