Svetovanje, psihoterapija in različne druge terapije Psihovital

Na voljo tudi e-terapija

Storitve Psihovital so oblikovane po meri tistih, ki potrebujejo svetovanje, zato je na voljo širok nabor različnih možnosti, tako da med njimi lahko vsakdo najde kaj primernega zase in za to, da reši svoje težave. Kot ste verjetno že opazili, je med njimi tudi e-terapija. To pomeni, da ustrezno svetovanje in pomoč lahko dobite tudi na daljavo, ne da bi vam bilo treba kamorkoli iti, kar je za vas zagotovo veliko lažje.

Če ste zelo zaposleni, je to zagotovo dobra možnost, prav tako pa se nekateri ljudje na tak način lažje sprostijo, saj pogovor poteka pred njihovim računalnikom, v zavetju njihovega doma. V kolikor bi to ustrezalo tudi vam, je torej e-terapija, ki poteka preko video klica, prava izbira za vas! Po potrebi pa se nato še vedno lahko dogovorite tudi za kakšno srečanje ali svetovanje v živo, v kolikor bi bilo to morda potrebno. 

Najbolj pomembno pri tem pa je vsekakor to, da naredite prvi korak in se odločite za ustrezno terapijo, pa naj si bo to e-terapija ali psihoterapija v živo, saj se za to ni vedno lahko odločiti. Marsikdo namreč z iskanjem pomoči odlaša in odlaša – vedno najdemo kakšen izgovor, nimamo časa, ne zmoremo, bomo jutri – kaj pa, če bi se za to odločili kar danes?

Psihovital svetovanje in terapije – cenik

V kolikor vas zanimajo storitve Psihovital, obiščite njihovo spletno stran in si oglejte, kaj vse vam ponujajo. Poleg svetovanja in terapij namreč prirejajo različne delavnice, na spletni strani pa boste našli tudi zelo informativen blog, na katerem so objavljeni raznoliki članki iz številnih področjih, ki si jih velja prebrati. Na njihovi spletni strani boste našli tudi cenik za svetovanje in terapije Psihovital. Pri tem pa velja poudariti, da je prvo svetovanje celo brezplačno, tako da ni razloga, da ga ne bi preizkusili! 

Iz iste kategorije: