Najlepše torbice za leto 2018

Navkljub temu, da imajo naša oblačila kup žepov, se najbolje počutimo, ko imamo ob sebi priročno torbico. Uporabljamo jo lahko za shranjevanje manjših stvari,kot so ključi in robčki ali pa za shranjevanje denarnice, dokumentacije, zvezkov in drugih stvari. Na voljo so v majhni, srednji in veliki dimenziji, v različnih oblikah, barvah in materialih. Velikokrat jih kupimo, ker so nam všeč in elegantno dopolnjujejo našo garderobo. So vsestranske in priročne. Kako pa dejansko izberemo popolno torbico?

Najprej preučimo svojo garderobo

Preden se odpravimo na lov za popolne torbice, moramo preučiti svojo garderobo. V kolikor ne želimo imeti preveč različnih torbic, katere ne bomo dejansko uporabili, moramo omejiti iskalne kriterije. Naše torbice se morajo ujemati tako s temnimi jeans hlačami in petami, hlačnim kostimom, malo črno obleko in bolj elegantno večerno obleko.

Modeli v nevtralnih odtenkih s pridihom kovine, torej srebra, zlata ali brona, pridajo končno piko na I naši opravi. Za večerne izhode so bolj primerne majhne in elegantne izvedbe, za vsakodnevne opravke pa večje in vzdržljive. Večerne torbice morajo imeti tudi zapestni trak, ki zagotavlja, da ne bomo pomečkali obleke ali uničili torbice.

Popolna velikost, barva in oblika

Najboljša velikost večerne torbice je okoli 15 do 30 centimetrov. Premajhni izdelki nam namreč onemogočajo shranjevanje telefona in denarnice. Vanje lahko shranimo zgolj kakšno šminko in kreditno kartico. Vsekakor moramo pred nakupom razmisliti, kaj dejansko vse vzamemo s seboj, ko se gremo zabavati. Barva naj ustreza večini naše večerne garderobe. S črno ali sivo metalik barvo ne moremo zgrešiti. Za bolj drzne pa pride v poštev živo rdeča ali roza barva, katero kombiniramo tudi z ustreznimi čevlji. Najbolj primerni obliki sta pravokotnik in kvadrat, saj vanje spravimo največ stvari.

Vsakodnevne torbice

Nove vsakodnevne torbice naj bodo narejene iz vzdržljivega in odpornega materiala, kot sta usnje in vodoodporna guma. Vzdržljiv material in nevtralna barva bosta poskrbela za dolgo življenjsko dobo izdelka. Ročka pa naj bo dodatno okrepljena in široka vsaj za debelino dveh prstov.

To bo poskrbelo, da se roča ne bo raztegnila ali pretrgala ob dodatni obremenitvi. Takšne torbice bodo prenesle težo tudi prenosnih računalnikov in knjig.

Iz iste kategorije: