Solne terapije v Thermana Laško

Vsak izmed nas kdaj potrebuje počitek in oddih od vsakodnevnega življenja. Zato je priporočeno, da si vzamemo odmor in poiščemo mir v razvajanju in wellness aktivnostih. Za razstrupljanja in pomlajevanje telesa so na voljo solne terapije v Thermani Laško, ki so na vrhunskem nivoju. Omenjene terapije sledijo starodavnim praksam, ki so jih uporabljale stare civilizacije za ohranjanje mladostnega videza in dobrega zdravja. S kombinacijo različnih aktivnosti in odlične hrane lahko najdemo mir in se napolnimo s svežo energijo. Hribovita okolica in bližina reke Save pa še dodajo poseben pridih k celoviti izkušnji.

Napredna tehnologija in starodavne tehnike zdravljenja

Starodavne tehnike razstrupljanja telesa in pomlajevanja še dandanes presenečajo s svojo učinkovitostjo. V središču Terme Laško so solne terapije, ki uporabljajo najnovejše tehnologije v kombinaciji s starodavnimi znanji. Zelo poznana je solna soba, kjer halogenerator razpršuje izredno majhne delce čiste kamene soli v ozračje. 

Solne terapije v Thermani Laško v solni sobi
Solne terapije v Thermani Laško temeljijo na vdihavanju in izpostavljanju telesa suhemu solnemu aerosolu in se izvaja v t.i. solni sobi. Halogenerator v prostor sistematično vpihava mikronske delčke suhega solnega aerosola čiste kamene soli in tako ustvarja mikroklimo naravnih solnih jam.

Generator omogoča, da vsi obiskovalci solnih terapij Thermana Laško občutijo izredno moč kamene soli. Soba je polna negativnih ionov, kar ji doda svežino. Mikro-delci soli v ozračju pa uničijo vse bakterije. S tem se tudi prečisti zrak in to deluje pozitivno na počutje vseh prisotnih v solni sobi.

Katere so prednosti solne terapije Thermana Laško?

Človeško telo najbolje deluje takrat, ko v sebi nima strupov ali stresa. Zato je pomembno, da se od časa do časa posvetimo sebi in svojim potrebam. Vrhunske solne terapije terme Laško so prikrojene za različne potrebe ljudi. Ker imajo zdravilne učinke, lahko pričakujemo da:

  • Bodo z negativnimi ioni izboljšale našo koncentracijo in počutje, zaradi nižjega nivoja stresa
  • Solne terapije Thermana bodo olajšale bolečine, zaradi napetosti, stresa ali raznih bolezenskih stanj
  • Bo naša koža boljšega videza in zdravja, saj solne terapije lahko olajšajo simptome kožnih boleznih in težav z dihali

Pomembno se je zavedati, da je ključnega pomena čas, ki ga posvetimo svojemu zdravju. S solnimi terapijami v termah Laško si lahko olajšamo stres in najdemo čas za ravnovesje v svojem življenju.

Nepozabna izkušnja v slikovitem mestu Laško

Neglede na razlog, zakaj potrebujemo oddih od vsakdanjega življenje, je pomembno, da mislimo nase. V vsakem primeru bomo lahko s solnimi terapijami Thermana lahko našli trenutek zase, da si odpočijemo in ponovno napolnimo z energijo.

Sprostite se v Thermani Laško kjer vas čakajo bazeni, kulinarika, wellness, solne terapije, pivovsko razvajanje in še bi lahko naštevali!

Zdravilni učinki soli pa nam bodo omogočili, da se bomo počutili bolje in se z veseljem nazaj vrnili v ustaljeno življenje. Razni wellness programi so narejeni za doseganje različnih ciljev. Lahko se poslužimo izredno okusne a zdrave hrane, poizkušamo izgubiti odvečne kilograme, izboljšati svoje zdravje in mnogo več.

Iz iste kategorije: