Podjetnik Uroš Mlakar je ustanovil čokoladno vas

Pri nas je kar nekaj takšnih podjetnikov, ki nenehno presenečajo s svojimi storitvami ali pa izdelki. Med njimi je zagotovo tudi podjetnik Uroš Mlakar. Ustvaril je že marsikaj, a najbolj izstopajo njegove kavarne Tete Frida. Čokoladna vas pa je še ena od njegovih večjih podvigov. A ta ni postavljena v pravljico. Stoji na Štajerskem, nedaleč stran od Pohorja. 

Sicer pa je podjetnik Uroš Mlakar lastnik podjetja Quadro. Njegove stvaritve in izdelki so vam na voljo v več krajih po Sloveniji, na primer v Ptuju, Mariboru in Celju.

Nepozabni družinski izlet 

Če z družino radi hodite po naši deželi, je čas za obisk čokoladne vasi. Do nje lahko pridete na številne možne načine. Odlična možnost je na primer s kolesi. Če radi kolesarite, se lahko za konec tedna s kolesi odpravite na Štajersko. S pomočjo zemljevida na spletu si lahko ogledate, kako boste najhitreje prispeli do vasice.

Čokoladna vas vam ponuja povsem naravne hiške

Sicer pa izlet s kolesi lahko podaljšate za več dni. Čokoladna vas vam ponuja povsem naravne hiške, v katerih lahko prespite noč. Vmes se lahko odpravite še na bazen, v savno ali privoščite vrhunsko čokoladno masažo. 

Nagrajene sladice iz 100 % naravnih sestavin 

Središče čokoladne vasi predstavlja kavarna Teta Frida. V njej vas čakajo odlične sladice. Te niso poznane samo pri nas, temveč jih poznajo sladkosnedci s celega sveta. Sladice Tete Fride so bile že nagrajene, kar je še eden od dokazov za njihovo posebnost.

Slaščice Tete Fride so posebne zaradi več razlogov. Eden od ključnih pa je ta, da so narejene iz 100 % naravnih sestavin. V kavarni si boste lahko privoščili tudi 100 % naravni odlični sladoled. 

Odlično darilo za čokoholike 

Doma imate zagotovo vsaj enega ali dva čokoholika. Če ga želite na poseben način presenetiti, je čokoladna vas več kot odlična rešitev. Čokoholika posedite na kolo in se z njim odpeljite na izlet. Recite mu, da si gresta ogledat prelepo mesto Maribor. Po ogledu mesta ga presenetite še z obiskom čokoladne vasice. Verjemite, lepšega darila v tem hipu mu ne morete ponuditi. 

Za še večje užitke mu podarite bon za čokoladno masažo. Za piko na i pa se z njim posladkajte v kavarni Tete Fride. Če želite presenečenje podaljšati, rezervirajte noč v eni od hišk v vasici. V njej se bo čokoholik lahko umil z milom iz čokolade. Z vami pa bo zajtrkoval v prelepem razgledu na pokrajino okoli vasi. 

Čokoladno presenečenje za sodelavce 

V zadnjem času so pri nas zelo priljubljena druženja zaposlenih izven delovnega časa. Z eno besedo to poimenujemo kar team building. Če nimate ideje, kam bi svoje zaposlene povabili na druženje, je čokoladna vas odlična izbira. 

Podjetnik Uroš Mlakar s svojimi izdelki in stvaritvami razveseljuje tako mlado kot staro. Tudi zato je njegovo podjetje Quadro tako uspešno in cenjeno.

terme za dva

Obiščite najbolj romantične terme pri nas

Toplice so asociacija na počitek, razvajanje in še na marsikaj drugega. Pri nas je v povezavi s tem kar nekaj ponudbe, zato je vredno razmisliti, kateremu ponudniku najbolj zaupati.

Iz iste kategorije: