Obiščite najbolj romantične terme pri nas

Toplice so asociacija na počitek, razvajanje in še na marsikaj drugega. Pri nas je v povezavi s tem kar nekaj ponudbe, zato je vredno razmisliti, kateremu ponudniku najbolj zaupati. K sreči celotno ponudbo posameznikov lahko najhitreje preverimo kar na spletu, kjer se lahko opravi tudi rezervacija.

Če želite obiskati najbolj romantične terme, se vam splača odpeljati v Laško, natančneje v Thermano. V pestri ponudbi vas čakajo tudi romantični paketi, kar pomeni, da s seboj na pot lahko vzamete svojega partnerja ali partnerico. Paketi za dva vam omogočajo številne aktivnosti, ki so izjemno raznolike, zato se boste zagotovo navdušili vsaj nad eno.

Terme, ki ne ponujajo samo prijetno ogrevanih bazenov

Če so nekdaj toplice pomenile predvsem kraj z nekaj bazeni in morda kakšno restavracijo, dandanes tovrstni kompleksi ponujajo še marsikaj drugega. Na voljo so wellness centri, kjer si lahko privoščite najrazličnejše masaže, preizkusite savne. Poleg omenjenega pa je vedno poskrbljeno tudi za odlično hrano ter pijačo.

romantični oddih za dva
V pestri ponudbi Thermane laško vas čakajo tudi romantični paketi. (vir: Thermana Laško)

Terme Thermana pa niso na voljo samo parom, temveč za vse osebe vseh generacij. Tja se lahko odpravite počitnikovat s celotno družino, tudi z najmlajšimi družinskimi člani.

Celodnevno kopanje s savno

Navadno se v terme odpravimo za konec tedna ali pa si rezerviramo zanje kar cel teden. Ena od možnosti je tudi ta, da si privoščimo le krajši enodnevni oddih v toplicah. V tem primeru se nam splača kupiti karto za celodnevno kopanje. Pametno pa je vključiti vsaj še eno aktivnost, na primer uporabo savne.

V Thermani so za vas pripravili številne pakete, ki vam omogočajo, da si lahko izberete tisto, kar najbolj ustreza vaši duši. Na voljo so tudi boni. Z njimi pa lahko svoje bližnje presenetite ob njihovem rojstnem dnevu ali pa ob katerem koli drugem prazniku.

V Thermani so za vas pripravili številne pakete, ki vam omogočajo, da si lahko izberete tisto, kar najbolj ustreza vaši duši.

Kopanje z masažo

Lahko pa si na primer privoščite tako imenovani mini wellness dan. Ta vključuje triurno kopanje ter masažo hrbta, ki traja 30 minut.

Priljubljena izbira je tudi kopel z večerjo za dve osebi. Zanjo se odločajo tako mlajši kot starejši pari. Za piko na i pa v Thermani poskrbijo tudi za počitniško varstvo otrok. To vključuje najrazličnejša vodna doživetja, osvežujočo zabavo, kreativne delavnice in ne nazadnje še obilico prešernega nasmeha.

Iz iste kategorije: