Glavni gradniki Magenta za unikatno in prilagojeno trgovino

Magenta je spletna platforma, ki omogoča ustvarjanje unikatnih in prilagojenih spletnih trgovin. Njene ključne sestavine so moduli in teme, ki omogočajo dodajanje funkcionalnosti in ustvarjanje vizualno privlačnega in uporabnikom prijaznega vmesnika. Izdelava spletnih trgovin Magento poteka tako, da z moduli lahko trgovino opremimo z dodatnimi funkcionalnostmi, ki bodo pozitivno vplivale na prodajo, medtem ko teme ustvarjajo intuitivno in prilagojeno uporabniško izkušnjo ter privlačen videz. Poleg tega je možno trgovino še dodatno prilagajati s številnimi zunanjimi sistemi, kot so plačilne metode, sledenje pošiljkam, integracija z družbenimi omrežji in še veliko več.

Razširite svojo spletno prisotnost z Magentom – zmogljivo platformo za uspešno spletno prodajo.

Magento – zmogljiva in prilagodljiva platforma za vse vrste podjetij

Magento je dovolj zmogljiv in prilagodljiv, da lahko zadovolji potrebe različnih vrst podjetij. Ne glede na to, ali imate majhno ali veliko podjetje, in ne glede na vrsto izdelkov, ki jih ponujate, Magento sprejema vse načine poslovanja in raznolikost ponudbe. Sposoben je poganjati tudi spletne trgovine z več tisoč izdelki, pri čemer je edina omejitev velikost vašega strežnika. Tudi če trenutno ne dosegate visokih ciljev, ki ste si jih zastavili, je Magento lahko prava izbira za vas. Deluje na principu razširitev, kar pomeni, da ga ni potrebno nadgrajevati v drugo platformo, tudi če se vaše podjetje hitro raste in širi.

Magento – odlična zasnova za optimizacijo vaše spletne trgovine za iskalnike

Platforma Magento je zasnovana tako, da omogoča enostavno indeksiranje vaših izdelkov s strani iskalnikov. Zaradi tega bo vaša spletna trgovina privabljala veliko organskega prometa in se uvrščala na višjih pozicijah v iskalnih rezultatih. To je ključnega pomena za povečanje vidljivosti in dosega vaše trgovine ter pridobivanje novih strank.

Magento – vrhunska platforma z bogatim razvojnim omrežjem

Magento je priznana in zaupanja vredna platforma, ki jo uporablja več kot 300 tisoč podjetij po vsem svetu. Certificirani Magento specialisti so na voljo v veliko svetovnih državah, medtem ko se z razvojem te platforme ukvarja skoraj milijon programerjev. To vam zagotavlja izjemne možnosti za povezovanje, podporo in hitro reševanje morebitnih težav, s katerimi bi se srečevali kot spletni prodajalec.

Ustvarjen za prodajo

Magento je edina platforma, ki je bila zasnovana in razvita izključno za namen prodaje. To se kaže v naprednih možnostih, ki jih ponuja, kot so prilagodljive pristajalne strani, različni produkti paketi, up-sell-i in cross-sell-i, promocijski kuponi, integracija e-novic, lista želja, e-sporočila ob zapuščeni košarici in še veliko več. Vse te funkcionalnosti omogočajo spletnim prodajalcem ustvariti unikatno in dovršeno prodajno izkušnjo za svoje stranke.

Neomejeno B2B poslovanje

Podjetja, ki se ukvarjajo s poslovanjem B2B, bodo cenila posebne prilagoditve, ki jih Magento prinaša v seriji Enterprise. To vključuje možnost izdajanja povpraševanj, prilagajanje katalogov in cenikov glede na stranko, več nabavnikov znotraj enega računa in še veliko več. Te funkcionalnosti so Magentu prinesle vodilno mesto med spletnimi B2B prodajalci.

Iz iste kategorije: