Kodralnik las za hitro ustvarjene bogate pričeske

Ženske s kratkimi lasmi se zjutraj običajno pritožujejo, da so popolnoma zmršene, vendar pri sodobnih kratkih pričeskah ni potrebnega veliko dela, da si videti urejen. Z daljšimi lasmi pa je običajno križ. Spuščene lahko nosimo le, kadar so sveže umiti in imajo vsaj nekaj volumna, sicer pa so dan za dnem speti v čop.kodralnik las
Če lasje niso najboljše kakovosti oziroma nas narava ni obdarila z bujno grivo, je težava še večja, saj nam ti popolnoma brez življenja padajo na ramena in nas tako postarajo.
Kako to preprečiti? Prva rešitev je, da se ostrižete, a to dolgolaskam običajno ni všeč, saj so se pač navajene z dolgimi lasmi. Druga možnost pa je, da vzamejo v roke kodralnik las (http://metroshop.si/kodralnik%20za%20lase) in svoje lase v nekaj potezah spremenijo v kodre, ki jim bodo povrnili mladost, volumen in urejen videz.

Kodralnik las spremeni dolgočasne lase v bujne

Da vam las takrat, kadar niso v najboljšem stanju, ne bo treba spenjati v čop, ki marsikdaj tudi ni primeren, vam lahko pomaga kodralnik las, s katerim boste ponovno urejene. Za kodranje vam tako ni potrebno več hoditi k frizerju, ki je pogosto precej drag, prav tako pa se vam ne bo treba več zadovoljiti z dolgočasnim videzom. Če boste lase nakodrali, bodo videti precej bolj živahni oziroma kar poskočni, zato bo to za vaš videz velika sprememba na bolje.
Je kodralnik las za lase škodljiv? Vsekakor je vsaka toplotna obdelava las škodljiva, saj so ti zgrajeni iz keratina, ki mu visoke temperature škodujejo. To pomeni, da je najbolje zavreči stare kodralnike, ki jih imate že leta in leta ali ste jih morda celo dobili od mame ali babice, ter se odločiti za sodoben kodralnik las, ki deluje pri nižji temperaturi, torej povzroči dejansko manj škode kot sušenje las z vašim domačim sušilnikom, pri katerem se veliko hitreje preseže primerna temperatura.

Kako obstojni so kodri?

Ali vam bodo kodri držali zgolj en večer, ali še tudi naslednji dan, je seveda odvisno od tega, kakšne lase imate. Lasje, ki so že sami nekoliko valoviti in lase, ki so tanjši, je veliko lažje kodrati za dlje časa, medtem ko so močni, debeli lasje, lahko tudi bolj samosvoji in se precej hitreje ponovno poravnajo. Kodralnik las je najbolj učinkovit pri laseh, ki niso tako dolgi in debeli, da se hitro ponovno raztegnejo zaradi lastne teže.
In še namig: če želite, da bodo kodri držali dlje časa, vedno uporabite kodralnik las najprej na srednjem delu las, šele nato nakodrajte tudi spodnji del do konic. Pričeska bo obstojnejša. Da bi držala še dlje, pa lahko pred kodranjem uporabite temu namenjene kozmetične preparate (ki naj ne bodo preveč agresivni,), ter po kodranju nekaj laka za lase, ki je namenjen prav utrjevanju las s kodri – ta bo držal kodre na mestu, a jim ne bo preprečeval gibanja.

https://www.youtube.com/watch?v=iSwioOo6q_k

Iz iste kategorije: