Kopalniško pohištvo

Vaše sanjsko kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo (volino.si) je tisto, ki da vaši kopalnici končni videz in izraža vaš stil in okus. Pred končnim nakupom je dobro, da se vprašate kakšna je vaša sanjska kopalnica, koliko ste zanjo pripravljeni odšteti ter brez katerih ključnih elementov ne morete živeti.

kopalnisko-pohistvo

Konec koncev je kopalnica en najbolj obiskanih prostorov v vašem domu, zato je pomembno, da se v njej počutite udobno, sproščeno in varno ter imate v omarah dovolj prostora za vse vaše stvari.

Ključna vprašanja pred nakupom

Preden se odločite za nakup novega kopalniškega pohištva je nujno, da se vprašate koliko prostora potrebujete v vaših omaricah in kakšne velikosti naj bodo elementi, kako boste kombinirali kopalniško pohištvo s kopalniško keramiko (kad, prha, školjka), kateri barvni odtenki bodo res popestrili prostor in ga optično naredili večjega, koliko posameznih predalov za shranjevanje potrebujete ter kakšen naj bo končni skupni videz.
Razmislek o prostoru v posameznih omaricah je pomemben zaradi izbire globine, dolžine in višine samih omaric. Torej, če nameravate v kopalnici shranjevali velike brisače, pralni prašek in druga čistila, potem velja razmisliti o višjih, širših in globljih omaricah. Lepo pospravljena kopalnica brez nametanih drobnarij po različnih površinah, naredi prostor posebej luksuzen in čist.
Kombiniranje s kopalniško keramiko (kad, prha, školjka) je pomembno zaradi videza zaključene celote. Prav je, da razmislite o sami obliki kadi, umivalnikov in školjke. Posebni dodatki, kot so število predalov v omaricah, manjši predalčki za sortiranje drobnarij, koš za odpadke in podobno, dajo obiskovalcu vedeti, da ste prostor premišljeno in moderno opremili.
Usklajevanje barvnih kombinacij stenskih in talnih ploščic ter kopalniškega pohištva je pomembno, saj prava kombinacija naredi prostor večji in širši. Barvno usklajevanje bo dalo prostoru videz svežine, dovršenosti in novosti. Pri opremljanju mora prevladati vaš dober okus, zato se ne bojte barvnega kontrasta bele keramike s temnim videzom lesa drugih elementov.

Iz iste kategorije: