Ocena agregata Predator 4000 W

Naš vzpon pri pregledu agregatov glede na moč nadaljujemo z naslednjim modelom. Vodilna znamka na tem področju Harbor Freight z agregatom Predator 4000W spet prinaša vrhunsko zmogljivost. Z 45-imi kilogrami je model 4000 bolj primeren za stacionarno uporabo kot njegovi kolegi z nižjo močjo. Kljub temu pa ga je še vedno izredno enostavno prenašati iz mesta na mesto. Enostavno ga je tudi shraniti v garaži ali v majhni shrambi za orodje za vsakršno uporabo.

S delovno močjo 3200 vatov iz svojega 212 cm, zračno hlajenega motorja OHV, ima agregat Predator več kot dovolj moči, da ključni gospodinjski pripomočki delujejo dolgo. Izkazalo se je, da ima ta agregat možnost hkratnega napajanja več gospodinjskih aparatov, kot sta naprimer televizor in hladilnik. Zaradi tega je zelo primeren partner za izlete z avtoprikolico ali skupinske kamping izlete. Uporabimo ga lahko tudi na manjših gradbiščih in v primeru izrednih izpadov električne energije za osnovne naprave.

Z dvema, tremi in štirimi 120V in 240V ter 12V DC vtičnicami, ima ta model rešitev za vse potrebe. Lahko ste prepričani, da ne glede na vrsto povezave obstaja možnost za ohranjanje moči. Kletka iz jekla in 10-urni čas delovanja pri 50% zmogljivosti zagotavlja, da je ta model Predatorja, tako kot drugi, dobro pripravljen na vse morebitne dogodke.

Prednosti

  • Uporabniku prijazen
  •      Ima električni zagon, ki omogoča enostavno uporabo
  •      Ima podaljšan čas delovanja 10 ur
  •      Ima več izhodov za napajanje različnih naprav na poti

Slabosti

  •      Precej težek, da jo lahko nosi ena oseba
  •      Ni čepa za izpust olja

Iz iste kategorije: