Pametni telefon ONE PLUS – inteligenca na dlani

Dandanes živimo v svetu mobilne telefonije in skorajda vsakdo že ima svoj mobilni telefon. Ravno zaradi tega vlada na trgu mobilnih telefonov izjemno velika konkurenca. Iz meseca v mesec prihajajo novi mobilniki, ki so napredni, inovativni, uprabni ter velikokrat cenovno zelo ugodni. Lahko bi rekli, da mobilniki postajajo vse bolj napredni, vendar vse cenejši. Tukaj pa se pozna tudi velika konkurenca.one plus telefon

Nazadnje je veliko revolucijo na trgu mobilnih telefonov naredil tudi pametni telefon ONE PLUS. Gre za mobilnik, ki ima izjemno ugodno ceno ter presenetljivo kakovost izdelave. Ponujajo namreč skorajda vse zmogljivosti priljubljenih telefonom Samsung Galaxy, vendar pa za polovično ceno le tega. Gre torej za najbolj pametni telefon na svetu? Poglejmo s čim se ponaša pametni telefon ONE PLUS in kaj so njegove zelo dobre lastnosti…

Pametni telefon ONE PLUS je povsem navdušil

Oblikovalci v prvi vrsti so obliki posvetili izjemno veliko časa, saj je mobilnik oblikovno zelo dobro dodelan. Ima lepo zaobljene robove, kar pomeni, da se dobro poda v dlan. Uporabnike predvsem navdušuje vrhunska odzivnost telefona, poleg vsega ima zelo dobro prilagodljiv operacijski sistem. Za baterijo bi lahko rekli, da je povsem povprečna. Njene lastnosti so podobne kot pri vrsti pametnih mobilnikov glede na vse zmožnosti, ki jih omogočajo. Mogoče pa je pri bateriji edina slaba lastnost ta, da je ne moremo zamenjati sami.

Zmogljivost pametnega telefona ONE PLUS

Pametni telefon ONE PLUS je na voljo v 16 GB in 64 GB različici. Pomemben podatek je tudi ta, da pametni mobilnik nima reže za SD kartico. Mogoče je to za tiste, ki so navajeni na veliko prostora, dodaten minus. Zmogljiva napravica navdušuje tudi z zaslonom, vendar pa tukaj ne briljira. Omogočena je nastavitev svetlosti zaslona ter kontrasta. Če se še malce posvetimo samemu objektivo, lahko povemo, da ima ONE PLUS vgrajen Sonyev senzor s 13 megapiksli, ker omogoča čudovite fotografije. Vse to pa lahko spravimo v 162 gramov težko napravico, ki nas lahko spremlja prav povsod.

Pametni telefon ONE PLUS (dostopen na wayteq.si) je že postal eden izmed najbolj priljubljenih telefonov na trgu. Ne le zgolj zaradi cene, marveč tudi zaradi tega, kaj glede na ceno pri temu mobilniku dejansko dobimo. Bravo!
https://www.youtube.com/watch?v=FrgGHAab9D8

Iz iste kategorije: