Neplodnost in svetle rešitve

Pogostost neplodnosti med pari v naši državi nenehno narašča. Zakonci oziroma partnerji so zaradi tega prisiljeni sprejeti odločitve, ki si jih morda nikoli niso predstavljali. Večina izmed njih si tako močno želi naraščaja, da so pripravljeni za dve črtici na testu nosečnosti narediti skoraj vse. Postopki umetne oploditve za zdaj ostajajo zadnje upanje, vendar je primerno o izboljšanju plodnosti razmišljati že veliko prej.

Prehranski dodatek Fertility+ zanj

Podjetje Vitanoval je v skladu z novejšimi kliničnimi študijami razvilo prehransko dopolnilo, ki izboljšuje plodnost. Primerno je za vse moške, ki se spopadajo s težavami z neplodnostjo. To je trenutno najuspešnejše prehransko dopolnilo za ta namen, ki ima edino dokazano pozitivne učinke na plodnost. Fertility+ zanj je sto odstotno naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje cink in druge telesu nujne mikroelemente. Z rednim jemanjem kapsul lahko že v treh mesecih pričakujemo učinke.

Vitanoval ponuja tudi prehransko dopolnilo za ženske, ki se imenuje Fertility+ zanjo. Na njihovi spletni strani www.vitanoval.com lahko najdete več informacij o le tem.

Zdrav življenjski slog skupaj s prehranskim dopolnilom

Strokovnjaki za izboljšanje plodnosti poleg rednega jemanja kapsul Fertility+ priporočajo prilagoditev življenjskega sloga. To pomeni, da moramo zaužiti zadostne količine tekočin, se redno gibati in skrbeti za ustrezno uravnoteženo prehrano. Poleg jemanja kapsul Fertility+ se ne priporoča uživati katerih drugih prehranskih dopolnil. Le te namreč vsebujejo zadostno količino vitaminov in mineralov, ki jih telo dnevno potrebuje. Lahko pa se kapsule uživajo v kombinaciji z drugimi zdravili. Skladne so z vsemi načini prehranjevanja.

Pomisliti moramo tudi na zmanjševanje dnevnega stresa, ki ga naše telo prenaša. Tako omejimo delo za računalnikom, prenehajmo s kajenjem in si med delom privoščimo zadostno število odmorov. Prav tako je pomembno ne le gibanje, temveč preživljanje časa v naravi.

Rešitve so na dlani, hvala Vitanoval!

Izkušnje številnih zadovoljnih uporabnikov si lahko ogledate na spletni strani podjetja Vitanoval. Veliko parov je namreč po rednem jemanju njihovega prehranskega dopolnila končno zagledalo dolgo pričakovani črtici na testu nosečnosti. S tem je podjetje ponudilo enostavno rešitev za dolgo nenaslovljene težave z neplodnostjo. Recite neplodnosti adijo in si privoščite kapsule Fertility+. Mogoče jih je kupiti v vseh bolje založenih lekarnah brez recepta.

Iz iste kategorije: