Koloidno srebro poznano tudi kot naravni antibiotik

Koloidno srebro ima veliko zdravilnih učinkov in ga drugače imenujemo tudi naravni antibiotik, saj zdravi vaš imunski sistem in vam omogoča boljše počutje iz dneva v dan. Z njim lahko zdravimo viruse, glivice, bakterije, žolčne težave, vnetja, ureznine, kožo, živali in še veliko drugega. Pred kratkim pa je bilo dokazano tudi, da je koloidno srebro sposobno braniti telo, pred kar 650 različnih mikroorganizmov, ki so tudi nalezljivi. Poleg vsega naštetega pa je ta naravni antibiotik poznan tudi, kot najmočnejši antibiotik, ki nima nobenih stranskih učinkov in je primeren za vsakogar, tako za ljudi, kot tudi za vaše hišne ljubljenčke.

Iz česa je sestavljeni koloidno srebro?

Koloidno srebro je sestavljeno iz nano delcev srebra in zaradi tega, ker so 1000x manjši od človeških krvnih celic, lahko brez težav potujejo po celotnem organizmu. Vsi delci imajo enak naboj in so ionizirani, zato se lahko eden ob drugega odbijajo in posledično ne morejo plavati po površini ali pa sesti na dno.

Koloidno srebro

Koloidno srebro ima izredno zdravilne učinke in je primeren za vse, ki ga želijo uživati in si izboljšati celotni organizem ali pa pozdraviti kakšen virus, bakterijo ali kakšno drugo zdravstveno težavo.

Kaj vse lahko zdravi koloidno srebro?

Koloidno srebro lahko zdravi izredno veliko zdravstvenih težav in je tudi primeren za vsakogar.
Če imate težave z prehladom (snus, vnetje ušes ali ušes), izpuščaji, kožo, aknami, bradavicami, gripi, bolečim grlom, ureznini, črevesnimi težavami je koloidno srebro ravni primerno za vas. Poleg vsega pa ga lahko uporabljate tudi za dezinficiranje vode in konzerviranje hrane.

Prav tako pa lahko koloidno srebro pozdravi tudi vašega hišnega ljubljenčka, ki ima zdravstvene težave. Vsak dan mu lahko v svežo vodo daste eno žličko pripravka, če pa je stanje resno pa ,u lahko pripravek daje tudi 3x dnevno preko kapalne kar v gobček.

Iz iste kategorije: