Smučanje v Italiji za kranjskega Janeza

Kaj imajo skupnega Bojan Križaj, Mateja Svet, Tina Maze, Ilka Štuhec in kranjski Janez? Najbolj pomembno je dvoje: To, da so vsi slovenske narodnosti in to, da vsi obožujejo smučanje. Eni le spremljajo smučarske tekme pred televizijskimi ekrani, drugi pa raje smučajo sami, kot gledajo druge, kako smučajo. Vsi, ki so se naveličali dolgih čakalnih vrst, gneče na progah, tega, da so nekatere proge zaprte in visokih cen smučarskih kart, se lahko odpravijo na smučanje, vsekakor pa je za smučanje Italija je idealna, kajti na spletni strani ponudnika 1nadan https://1nadan.si/vse-ponudbe/smucanje-italija je mogoče zaslediti
odlične ponudbe za smučarske počitnice, in to v sanjskih deželah, med katere spada Italija.

Za smučanje Italija nima previsokih cen

V Sloveniji je smučanje izjemno drag šport, ki si ga marsikdo ne more privoščiti. Smučarsko opremo se da dobiti ugodno, če se kupi rabljena oprema ali če se smučarska oprema kupi na znižanjih. Nekateri si smučanje kljub temu da ga obožujejo, privoščijo le občasno. Razmerje med ceno smučarske karte in kakovostjo ponudbe je prav žalostno. Na smučiščih je velikokrat takšna gneča, da smučarji niso zadovoljni, marsikatera proga pa ni odprta. Najboljša rešitev je torej odhod na smučanje v Italijo, ki je dežela, kjer se nahaja gorovje Dolomiti. Tam se nahajajo znana smučarska središča, med katerimi je Cartina d’Ampezzo, Auronzo Misurina.

smučanje v Italiji

Za smučanje Italija odpre vse proge

Proge ima za smučanje Italija ponekod v dolžini 13 kilometrov, kar je super iz več razlogov. Eden od najpomembnejših je ta, da so proge dovolj široke. Namreč, če se kak utrujen ali prestrašen smučar ustavi sredi proge, se mu lahko preostali brez težav izognejo. Ker je smučišč veliko in so proge široke, na teh ne bo nepotrebnih zastojev in vsi bodo lahko smučali toliko in s takšno hitrostjo, kot jim bo poželelo srce. Cene za smučanje Italija nima previsokih, nekateri hoteli ob bivanju celo lahko ponujajo smučarsko karto zastonj. Vsekakor se v smučarskih središčih v Italiji ne dogaja, da postavijo visoko ceno karte, nato pa zaprejo več prog.

Iz iste kategorije: