Tekalna steza LifeSpan TR1200i

Nujno potrebujete tekalno stezo, katero si lahko privoščite in katera bo hkrati zadovoljila vse vaše potrebe po kakovostni vadbi? Potem je tekalna steza LifeSpan TR1200i tisto kar iščete!
Omenjena model tekalne steze vam nudi številne funkcije, s pomočjo katerih boste med vadbo zares uživali in hkrati vzdrževali vašo kondicijo. Če rečemo, da ima naprava doživljenjsko garancijo na ohišje in motor, mislimo, da smo povedali dovolj, se strinjate? Naprava je enostavna za uporabo, med vadbo pa lahko nemoteno spremljate vaš napredek – izgubo kalorij, srčni utrip, razdaljo, hitrost.

Lifespan-TR1200-dt3-2

Motor

Tekalna steza LifeSpan TR1200i ima dokaj močan motor, kateri brez problema zdrži več urno vadbo. Moč motorja pa podpira tudi hitrost vse do 11 mph. Pomembno pa je tudi to, da med samo menjavo hitrosti, motor ne zataji, niti ne da nikakršnega občutka, da je do spremembe prišlo. Na splošno so motorji znamke LifeSpan zasnovani tako, da brez problema dosegajo dolge življenjske dobe, predvsem na račun visoke tehnologije. Povrhu vsega pa motor deluje tiho in nemoteče za okolico.

Hitrost in naklon

Najhitrejša možna hitrost je 11 mph, kar zadošča tudi najbolj zahtevnim tekačem. V kolikor pa še želite nadgraditi oziroma otežiti vadbo, pa imate na voljo tudi spremembo v naklonu in sicer lahko stezo dvignete za kar 15%.

Dizajn

LifeSpan TR1200i je zasnovana tako, da jo je mogoče shraniti tudi v najmanjši prostor, saj se lahko v celoti zloži. Kljub temu pa je njeno ohišje čvrsto in kakovostno.

Funkcije

Ob nakupu, ima naprava že pred naloženih 21 programov vadb, s pomočjo katerih boste dosegli zastavljene cilje. Vse funkcije lahko upravljate preko moderno zasnovanega zaslona, preko katerega lahko spremljate tudi vaš napredek med vadbo. Posebnost te steze je tudi USB priključek, preko katerega boste lahko na SB ključek shranjevali svoje vadbe.

To so samo nekatere od vseh pozitivnih lastnosti, ki jih ima tekalna steza LifeSpan TR1200i. Če bi želeli omeniti vse, bi bil tale članek vsekakor predolg. Kakorkoli, če skrajšamo in povzamemo – z nakupom te steze zagotovo ne boste zgrešili!

Iz iste kategorije: