Troy-Bilt se lahko spopade z visokimi snežnimi zameti

Troy-Bilt je ameriško podjetje z več kot 75-letno tradicijo na trgu. Poleg svoje običajne kmetijske opreme ponuja tudi opremo za terase, travnike in vrtove, kot je Troy-Bilt Storm 2410, dvostopenjska snežna freza. V današnjem pregledu si bomo podrobneje ogledali ta izdelek. Mnogi naši bralci morda še nikoli niso slišali za to. Poglejmo, kaj si o tem stroju mislijo uporabniki in kaj vam lahko ponudi.

Glavne tehnične lastnosti Troy-Bilt Storm 2410

Brez dvoma je ta snežna freza videti ogromna in od daleč izgleda, kot da se brez težav lahko spopade s težkimi vremenskimi razmerami. Se sprašujete kakšne so njene tehnične lastnosti?

Ko to stvar enkrat zaženete, lahko greste skozi osem različnih hitrosti, šest hitrosti naprej in 2 vzvratno. Pogon na vsa kolesa bo naredil celotno izkušnjo še močnejšo. Imate 2-literski rezervoar za gorivo, ki mora delovati brezhibno z dodatnim oljem. Stroj lahko z enim prehodom očisti 64 cm v širino in 53 cm v višino. Želite izvedeti več o njenem izgledu?

Konstrukcija snežne freze Troy-Bilt Storm 2410

Troy-Bilt Storm 2410 vas ne bo presenetil v smislu dimenzij. Je tako zajetna in težka kot katerakoli povprečna bencinska snežna freza. Njene dimenzije so 122 x 73 x 68 cm. Teža je 108 kg.

Kjer enota uspe presenetiti, pa je v posebnih značilnostih:

  • Patentirani XtremeTM svedri;
  • Podaljšan izmetni žleb, odporen na zamašitve;
  • Delo z eno samo roko in konstrukcijska značilnost, ki omogoča nadzor smeri žleba brez zaustavitve;
  • Rotacija 200 stopinj;
  • Žarometi.

Poleg tega je ta snežna freza opremljena z jeklenim 30-centimetrskim nazobčanim svedrom. Impeler meri enako, 30 cm, in potiska sneg proti žlebu z 2-smernim krmiljenjem in ročnim nagibom.

Čeprav ima standardne ročaje, brez možnosti ogrevanja, še vedno skriva nekaj asov v rokavu. Zaradi svojih 15×5 X-Trac ™ pnevmatik in Deluxe obračljivih drsnikov, se z lahkoto lahko premika skozi težek sneg.

Kaj kupci pravijo o Troy-Bilt Storm 2410?

Dobra snežna freza s številnimi funkcijami in obilo moči, Troy-Bilt Storm 2410 naredi veliko ljudi zadovoljnih. Naši bralci so večinoma presenečeni, kako hitro se enota dostavi do njihovih vrat. In ko jo razpakirajo in ga vzamejo na dvorišču, ne občudujejo samo lastnosti motorja. Cenijo tudi njene sposobnosti čiščenja, zaradi katerih si je zaslužil imena kot so »pravi delovni konj«.

Iz iste kategorije: