Lastnosti nootropika Lumonol

Noopept (glavna sestavina nootropika Lumonol) v možgane prinese več kisika in preprečuje nastanek prostih radikalov, kar pomeni boljše razpoloženje, izboljšano sposobnost spomina in občutek izjemne miselne jasnosti.

Vazodilatacija poveča krvni pretok vitalnih snovi

Proces uvajanja te nootropične snovi prinaša večji pretok krvi v možgane. S tem pridobite motivacijo in moč možganov, da izpolnite nalogo, ki jo želite storiti.

V notranjosti so nevrotransmiterji popolnoma aktivni in sprožijo več signalov na sekundo, kar znatno poveča moč možganov.

Povrnite vizijo in smer v vaše življenje

Odveč je reči, da boste s tem dodatkom lahko dosegli karkoli. Reševanje pomembnega zaključnega izpita z odliko, motiviranost za delo, svetlejši pogled na življenje in sposobnost boljšega dela ter priložnost za napredovanje – to so le nekatere stvari, ki jih posameznik lahko doseže.

Zakaj različne sestavine?

Vsak običajen nootropik ima lahko preprosto mešanico sestavin, vendar potrebuje pravo formulo, ki prinaša spremembe.

Najboljši nootropik mora imeti prave sestavine v pravih količinah. Podrobnosti o tem, zakaj so proizvajalci Lumonola izbrali to mešanico, so navedene na njihovi spletni strani, skupaj z razlago, kako pomagajo možganom.

V jedru je 1160 miligramska nootropska formula, ki vsebuje Noopept (15mg) in druge močne, preizkušene sestavine.

Lumonol se je znova in znova izkazal za enega najbolj učinkovitih nootropikov, boljši od kakršnih koli drugih dodatkov za izboljšanje možganov.

Naravne sestavine dopolnjujejo kemično osnovo tega izdelka, skupaj z močnimi sintetičnimi sredstvi za izboljšanje kognitivnih sposobnosti, združenimi v posebne mešanice, ki upoštevajo tri glavne cilje: spomin, energija in koncentracijo.

Skozi redno uporabo dodatek želi, da njegovi uporabniki dosežejo ostro koncentracijo, povečan spomin in izboljšane kognitivne funkcije.

Iz iste kategorije: