Zakaj izbrati Demit fasado?

Demit fasadni sistem je med največkrat uporabljenimi fasadnimi sistemi. Demit fasada je primerna za vse, nove in stare gradnje, eno ali več stanovanjske hiše. Več o fasadah si preberite tu http://www.fasade-fasaderstvo.si, ali pa v članku spodaj.

Demit fasada ščiti objekt pred dežjem, snegom, vetrom in vročino. Ščiti pred klimatskimi spremembami in atmosferijami. Torej nudi dobro izolacijo, skrbi da pozimi toplota ostaja v prostoru in da je poleti prijetno hladno. Demit fasada je tudi trajno obstojna in zelo funkcionalna.

Če se odločite za Demit fasado, lahko izbirate med petimi različnimi fasadnimi sistemi:

Demit original zagotavlja  najvišjo stopnjo izolacijske zaščite objekta, zagotavlja zdravo in udobno bivalno okolje in učinkovito ščiti objekt pred vremenskimi vplivi. Posebnosti Demit    originala so posebej izdelane plošče, ki so zarezane v rastru 10 x 10 cm in to zagotavlja dolgo obstojnost fasade. Na trajnost fasade vpliva tudi zelo kvalitetno lepilo in izredno elastična malta za armiranje.

zakaj-izbrati-demit-fasado

Demit UNI Effect je zelo ugoden in enostaven. Posebnost je da se za lepljenje in armatiranje uporablja isti material – lepilna malta. Sistem izpolnjuje vse zahteve za kakovost objekta.

Demit mineral je sistem ki uporablja izolacijo iz mineralne volne, ki zagotavlja visoko požarno varnost, dobro toplotno in zvočno izoliranost in visoko paro prepustnost. Pri tem fasadnem   sistemu je zgornja plast plošče trša, kar zagotavlja večjo trdnost fasade in lažje ter lepše nanašanje armirnega in zaključnega sloja.

Demit Line 4Q je disperzijski fasadni sistem, ki zagotavlja izolacijo in zaščito pri montažnih in lesenih objetih. Uporablja pa se tudi pri slabo vodo vpojnih in z gladkimi zidovi objekta, ki ga fasada varuje.

Dermit AClimaTIVE je difuzijsko usklajen fasadni sistem, ki ga odlikuje lepilna malta z izboljšano para prepustnostjo. Sistem je primeren predvsem za obnovo starejših objektov.

Postopek izdelave Demit fasade poteka tako, da se na stiropor nanese lepilo in s tem se stiropor pritrdi na zidake po celi površini zgradbe. Sledi nanos malte na katero prilepimo mrežico. Na mrežo se nanese pred namaz in čez njega zaključni sloj. Na koncu se fasado prebarva še z barvo.

Eko sklad za toplotne črpalke

Eko sklad

Nepovratna finančna sredstva se iz Eko sklada dodelijo za nakup in vgradnjo električne, plinske, hibridne ali sorpcijske toplotne črpalke z namenom ogrevanja stanovanjske stavbe. Več v članku Koriščenje eko sklada za nakup toplotne črpalke že danes.

Iz iste kategorije: