Uživajte v vroči vodi kadarkoli jo potrebujete

Danes bomo opisali enega od njihovih električnih grelnikov vode brez rezervoarja Bosch US12 Tronic 3000. Čeprav je ta tip grelnika vode vedno bolj priljubljen v Severni Ameriki, se že danes pogosto uporablja v Aziji in Evropi.

Se grelnik vode Bosch Tronic 3000 T lahko uporabi za tuš?

To bo verjetno odvisno od tega, koliko vode porabite med prhanjem. Ta grelnik vode lahko uporabljate za tuš, vendar se izogibajte dolgim, razkošnim prham, da ne boste razočarani.

Lahko pa uporabite ta trik, s katerim bo zagotovo delal skozi celotno prho:

Zmočite se, izklopite vročo vodo, nato umijte telo in na koncu spet vklopite vodo, da se sperete.

Ali ta sistem povzroča veliko stroškov?

Definitivno ne! Ne pozabite, da je sistem odlično izoliran – z debelo stekleno oblogo in debelo peno brez CFC – kar bo omogočilo, da voda ostane vroča še dlje. In to vam bo prihranilo veliko električne energije.

Ali lahko ta Bosch grelec izpraznite, ko ga ne uporabljate, da preprečite zmrzovanje?

Na žalost ta sistem nima izpustnega čepa, ki vam pomaga, da ga brez težav izpraznite, ko ga ne uporabljate ali ko ga želite shraniti čez zimo.

Proizvajalec priporoča sifoniranje kot način izpraznitve, čeprav se nekateri uporabniki pritožujejo, da to ne deluje.

To je vse, kar morate vedeti o Boschevem električnem grelniku vode z mini-rezervoarjem Tronic 3000 T.

Iz našega podrobnega pregleda lahko zanesljivo zaključimo, da je Boschev grelnik vode zanesljiv način uživanja vroče vode, kadar koli jo potrebujete. Namestite ga lahko na poljubnem mestu, kjer je postavitev cevi za vročo vodo nemogoče ali neprijetno.

Varčuje s prostorom in ima lahkotno zasnovo, enostavno ga je namestiti in priključiti na standardne električne vtičnice.

Zaradi svojega elegantnega videza ga lahko postavite v vsak prostor, kjer se zlije z obstoječim dekorjem.

Glavna težava je praznjenje, ko ni v uporabi, vendar verjamem, da boste zagotovo našli način.

Skratka, priporočamo, da vložite denar v ta grelnik vode z mini-rezervoarjem, saj je eden najzanesljivejših sistemov.

Večina ljudi je slišala za Bosch, saj je globalni vodja na področju elektronike in inženiringa. Proizvedli so veliko gospodinjskih aparatov in strojev, nekateri od njih se celo nahajajo v vaši kuhinji ali kopalnici.

Nič ni lepšega kot posedanje na balkonu, vrtičku ali terasi. A da je udobje za res takšno, kakršnega si zaslužiš, je potrebno izbrati dobro in primerno vrtno garnituro.  Preberi več …

Iz iste kategorije: