Značilnosti prenosnega plinskega žara Weber Spirit II E-210

Pokrov iz emajliranega porcelana: eden od glavnih razlogov, zaradi katerega nekateri žari niso priljubljeni, je, da se barva hitro lušči in zbledi. Weber si prizadeva preprečiti to težavo z izdelavo pokrova iz emajliranega porcelana, ki prekrije vaš žar. To prepreči luščenje in korozijo, še posebej v prvih nekaj mesecih uporabe.

Elektronski sistem za vžig: tehnološko napreden elektronski vžigni sistem Crossover prižge oba gorilnika z enim pritiskom gumba. Ni potrebnih ugibanj ali kakšnega posebnega znanja. Samo sledite preprostim navodilom in prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 se bo prižgal.

Merilec goriva: vključen je enostaven merilnik goriva, ki pokaže, ali boste za kuhanje imeli v rezervoarju dovolj goriva. Ta merilnik je uporabniku prijazen in zelo uporaben, kadar kuhate veliko količino hrane. Ne, žar ne morete predelati tako, da deluje na zemeljski plin. Zapomnite si, da je treba rezervoar kupiti posebej.

Sredinski termometer: za nadzor toplote med kuhanjem vam prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 ponudi termometer, ki je nameščen v sredini. S njim lahko vidite, kako vroče so vaše rešetke in če vaši gorilniki proizvajajo dovolj toplote za kuhanje.

6 kavljev za orodje: Weber želi, da hrano na žaru pripravljate kot pravi kuhar. Z žarom E210 dobite dva pladnja s plastičnimi kavlji za obešanje pripomočkov. Najbolje delujejo, če imajo vaši pripomočki viseče zanke in ne le luknje. Ta funkcija dodaja veliko udobja vaši izkušnji peke na žaru.

Dva trdna kolesca s sprednjim zaklepanjem in dva stabilna vrtljiva kolesca: To so bistveni dodatki, ki so namenjeni izboljšanju aktivnosti na žaru. Oba sta narejena za težke tovore, kar pomeni, da sta trajna in zanesljiva.

Navodila za lastnike, omejena garancija in navodila za prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210: Weber ne želi, da bi špekuliral o žaru ali njegovem delovanju. Vključen je vodič za lastnika s podrobnimi navodili za vašo opremo. Dobite tudi vodnik za peko na žaru, ki ponuja brezplačne nasvete za kuhanje in pojasnjuje obdobja omejene garancije. Za dele žara (npr. gorilnike, rešetke itd.) obstajajo ločene garancije.

Iz iste kategorije: