Gostovanje spletne strani v tujini

Razmišljate o širitvi na tuje trge? Ste že razmišljali, da bi zavzeli hrvaško tržišče? Že imate izbranega ponudnika gostovanja ali še iščete najustreznejšega? V primeru, da razmišljate o lansiranju spletne strani ali trgovine na hrvaškem, razmislite tudi o izbiri lokalnega ponudnika gostovanja. Slednji vam bo zagotavljal boljšo podporo in obenem zvišal kredibilnost spletnega mesta. Prednosti najema v tujini so v sami raznoliki ponudbi, cenovni ugodnosti in hitrosti vzpostavitve gostovanja. Odločiti se morate samo glede vrste gostovanja, torej če želite deljeno, VPS ali pa samostojno gostovanje. Ostalo administrativno delo bo opravil ponudnik gostovanja.

Cenovna ugodnost

Cenovna ugodnost je ena izmed značilnosti, ki jo nudi hosting Hrvaška kot primer. Paketi gostovanja so veliko ugodnejši kot drugje po Evropi, saj so ustvarjeni na podlagi kupne moči prebivalstva. Slednja je nižja kot v Sloveniji. Vsekakor se lahko o tem pozanimate z vpisovanjem ključnih besed hosting Hrvaška v iskalnik Google. Opazili boste, da so cene lahko tudi več deset EUR nižje na letni ravni, kot so v Sloveniji in drugih državah.

Odlična odzivnost in tehnična podpora

Pri izbiri in iskanju po iskalnikih hosting Hrvaška, boste opazili tudi, da ponudniki nudijo odlično odzivnost strežnikov in visoko stopnjo tehnične podpore. Ker je tudi njim v interesu, da se razširijo na tuje trge, lahko dosežete velik kompromis in pridobite veliko več, kot bi v Sloveniji. Pozanimajte se samo, da vas pri izbiri ponudnika za hosting Hrvaška kot država gostiteljica ne razočara. Preverite, da je podjetje za gostovanje varno in ima dodobra zaščitene poslovne prostore pred vdori tretjih oseb. Prosite tudi, da vam sestavijo natančen načrt gostovanja z določenimi specifikacijami glede kapacitet, nadgradenj, strežniške administracije in podobno.

Akcijske ponudbe

V kolikor ste se odločili, da boste prenesli v drugo državo hosting Hrvaška pa je izbrana destinacija, se pozanimajte tudi o akcijah in popustih. Veliko ponudnikov nudi posebna znižanja za nove stranke. Pošljite tudi povpraševanje glede celotne storitve, torej tudi glede iskanja in registracije domene, SSL certifikatov, varnostnega kopiranja, strežniških nadgradenj in podobno. velikokrat vam podjetja pomagajo tudi pri prenosu celotnega komplet iz enega ponudnika na drugega brez večjih dodatnih stroškov.

Iz iste kategorije: