Ugodno gostovanje z nadzorno ploščo cPanel

Pri storitvi, kot je spletno gostovanje, ugodna cena in kakovostno delovanje največkrat ne gresta skupaj. Če naročnik želi vrhunsko storitev, ki mu bo zagotavljala varno, zanesljivo in hitro delovanje njegove spletne strani, mora običajno seči nekoliko globlje v žep. Na srečo pa obstajajo tudi svetle izjeme, ki za več kot le dostopne cene nudijo storitve na najvišjem nivoju. Ena izmed takšnih je tudi gostovanje Prasicek.si.ugodno-gostovanje-z-nadzorno-plosco-cpanel

Paketi gostovanja ponudnika Prasicek.si

Na spletni strani Prasicek.si so vam na voljo paketi deljenega gostovanja. Ponudnik ima pripravljene štiri pakete. Prvi, ki vključuje 1 GB prostora, je namenjen nezahtevnim uporabnikom, ki želijo gostovati zgolj preprosto spletno stran ali elektronsko pošto. Za večino bo najbolj primeren Osnovni paket, na katerem je mogoče gostovati tri spletne strani. Poudariti je potrebno, da ta paket že podpira uporabo podatkovnih baz, zato je idealen za gostovanje WordPress strani. Tretji po zmogljivosti je Napredni paket, ki naročnikom nudi 15 GB prostora in jim omogoča spletno gostovanje za 6 spletnih strani. Največji paket, namenjenim najzahtevnejšim uporabnikom, pa je Profesionalni paket, ki podpira kar 20 spletnih strani.

Spletno gostovanje z nadzorno ploščo cPanel

Vsakdo, ki se odloči za spletno gostovanje Prasicek.si, prejme dostop do nadzorne plošče cPanel. Ta naročnikom omogoča zelo enostavno upravljanje z zakupljenim paketom gostovanja. Nadzorna plošča cPanel, ki slovi po izjemni funkcionalnosti in preprostosti uporabe, omogoča:

 • upravljanje z datotekami,
 • upravljanje s podatkovnimi bazami,
 • ustvarjanje e-poštnih predalov,
 • pregledovanje e-pošte v spletnem odjemalcu,
 • namestitev SSL certifikata,
 • povrnitev spletne strani v prejšnje stanje oz. uporabo rezervnih kopij,
 • dodajanje dodanih in parkiranih domen,
 • pregledovanje statistike obiskanosti spletnih strani,
 • avtomatizacijo ponavljajočih se opravil na strežniku,
 • enostavno namestitev številnih CMS sistemov,
 • marsikaj drugega.

Priporočamo vam, da pri izbiri ponudnika deljenega gostovanja upoštevate podatek, katero nadzorno ploščo boste kot naročnik lahko uporabljali. Nekatere nadzorne plošče so mnogo manj prijazne do uporabnikov, hkrati pa ne nudijo toliko možnosti, kot jih nudi cPanel.

SSD strežniki, partnerski program in hitro odzivna podpora

Ekipa Prasicek.si se lahko pohvali z visoko zmogljivimi strežniki z vgrajenimi SSD diskovnimi enotami, ki zagotavljajo izjemno hitro delovanje spletnih strani. Hitrost je danes izjemno pomembna, saj vse več ljudi za brskanje po spletu uporablja tablice in mobilne telefone. Tiste strani, ki se dolgo časa odpirajo, nimajo veliko obiskovalcev oziroma le-ti stran hitro zapustijo. Priporočamo vam, da izberete SSD gostovanje, ki je dokazano do kar 5x hitrejše od klasičnega gostovanja.

Ponudnik gostovanja ima pripravljen tudi partnerski program, ki partnerjem omogoča ustvarjanje zaslužka. Želite promovirati njihove storitve gostovanja in biti za to plačani na učinek? Prijavite se v partnerski program in si za vsako novo naročilo prislužite 25-odstotne provizije.

Za konec ne moremo mimo podporne službe, saj je ta pri spletnem gostovanju še kako pomembna. Ekipa Prasicek.si je med naročniki prepoznana kot strokovna, prijazna in hitro odzivna. Če boste malo pobrskali po spletu, boste brez težav našli kar nekaj forumov, kjer so ponudnika gostovanja že večkrat pohvalili.

Iz iste kategorije: