Kakšna je najboljša krema proti celulitu?

Kreme proti celulitu so zgolj kamenček v mozaiku sredstev ter načinov, ki pomagajo, da se celulita znebimo v celoti, zato se vedno priporoča, da se ne uporabljajo same po sebi, temveč se hkrati posvetimo tudi drugim načinom za odpravljanje celulita. krema proti celulitu
Zakaj so anticelulitne kreme tako priljubljene, da mislimo ,da lahko zgolj z njimi poskrbimo za izboljšanje videza s celulitom prizadetih mest? zato, ker ženske rade verjamemo, da obstajajo čudežna sredstva, ki vse naredijo brez nas, brez našega truda – tako kot verjamemo najrazličnejšim hitrim dietam. Sicer pa drži, da so kreme proti celulitu učinkovite – v kolikšni meri, pa je odvisno tako od izbrane kreme kot od tega, kako pogosto jo uporabljamo, kako intenzivno jo vtremo, ter seveda tudi od tega, kaj v času, ko kremo uporabljamo, jemo in koliko se gibamo.

Najboljša krema proti celulitu

celulit

vsakdo, ki ima izkušnjo s kakšno anticelulitno kremo, bo povedal, da je imel prvih nekaj dni občutek, da je to najboljša krema proti celulitu, saj se v prvih nekaj dneh res pozna učinek, potem pa je ta nekoliko manj opazen – potrebna je precej dolgotrajna uporaba, da bi se lahko učinkov veselili še naprej, pri tem pa ne smemo biti malomarni. Kremo je treba nanašati redno, vsaj dvakrat dnevno, vedno z rahlo masažo.
Katera je najboljša krema proti celulitu, je težko reči. Učinkujejo tako tiste iz alg kot tiste s kofeinom, tako tiste z grelnim učinkom, kot tiste s hladilnim. Kako je to mogoče? Odpravljanje celulita s kremami poteka predvsem na dveh nivojih. Prvi je ta, da krema proti celulitu pospeši prekrvavitev in tako poskrbi tudi za boljši metabolizem celic, kar privede do boljšega dovajanja kisika v celice ter boljše dovajanje hranilnih snovi, hkrati pa se zaradi teh procesov poveča tudi poraba maščob in maščobne celice izgubljajo svoj obseg. Z maščobnimi celicami je namreč tako, da se jih ne znebimo – jih le polnimo in praznimo. Drugi poglaviten učinek, ki ga imajo anticelulitne kreme, pa je skrb za čvrstost in elastičnost podkožja. Prav vezi v podkožju so tiste, zaradi katerih govorimo o pomarančni koži. Nagubanost, ki jo ta povzroča, je posledica tega, da so močno napolnjene maščobne celice, ki »silijo narazen«, ujete med podkožne vezi, ki »vlečejo skupaj«.
Kakšna je najboljša krema proti celulitu, je torej težko reči – vse imajo sestavine, ki zagotovo vplivajo na celulit. In katero potem izbrati? Vsekakor vam izberemo, da za boj proti celulitu izberete kremo, olje, oblogo, ki je popolnoma naravna. Skozi kožo naj v podkožje pronicajo naravne sestavine, ne pa sintetične kemikalije, ki morda sploh niso zdrave.

https://www.youtube.com/watch?v=zmI4RiwFkIA

Iz iste kategorije: