Lastnosti stranišč na izplakovanje

Kako izbrati najmočnejše stranišče

Za začetek poiščite modele z velikim sifonom in ventili. Te stvari imajo pogosto največji učinek na zmogljivost. Seveda želite, da so vse druge komponente dobro zasnovane. Kljub temu velikost sifona na vašem prestolu pogosto narekuje, kako učinkovito je odstranjevanje odpadkov.

Standard je 5cm, vendar mnogi od najmočnejših splakovalcev uporabljajo večje odprtine pri 7-10 cm. Večji, boljši! Glede na povedano, velikost sifonov ni objektivno merilo uspešnosti. A izkaže se, da večji sifoni običajno gredo z roko v roki z izboljšanim odstranjevanjem odpadkov.

Pravzaprav obstaja specifikacija, ki jo lahko uporabite za objektivno merjenje moči splakovanja. Vsi proizvajalci ne navajajo svojih, vendar je koristno, če jih najdete. Pazite, da boste gledali ocene za odstranjevanje večje količine, kjer so navedene. American Standard je običajno na vrhu lestvice, ampak tudi drugi proizvajalci se začenjajo boriti za pravico do samohvale. To je dobra novica za vas, saj boste lahko kmalu primerjali toaletne napeljave veliko bolj znanstveno!

Kaj moramo iskati v najboljši straniščni školjki – Vodič za kupca

Ugotovili smo, da so lahko modeli z nizkim pretokom pogosto nepričakovani zmagovalci v smislu temeljitega cikla splakovanja. Morda mislite, da bi zmanjšanje količine vode škodljivo vplivalo na moč splakovanja. Vendar, da bi kompenzirali nižjo porabo vode, proizvajalci težijo k temu, da bi vložili več truda v inženiring teh prestolov. Nastali modeli porabijo manj vode, vendar z vodo, ki jo uporabljajo, naredijo več. Vključujejo tudi gravitacijo in druge inovativne zasnove, ki pomagajo odstraniti vse vaše odpadke. Pogosto delujejo bolje od standardnih modelov!

Ko kupujete stranišče (ali več stranišč) za vaš dom, se vam zdi, da je nakup straniščne školjke zelo enostaven. Če želite izkoristiti vaš WC in zagotoviti funkcionalnost, se prepričajte, da je to tisto, kar potrebujete v vašem domu in gospodinjstvu.

Kaj je »rough-in«?

Ta dimenzija stranišča opisuje razdaljo med steno neposredno za straniščem in odtočno cevjo, kjer odpadki zapuščajo skledo. Lahko jo preverite na vaši trenutni školjki tako, da ocenite razdaljo od stene do najbližjih vijakov, ki držijo stranišče v tleh. Toto MS604114CEFG in American standard, na primer, ima to razdaljo na 30 cm, ki jo je treba upoštevati pri prostoru, ki ga potrebujete v kopalnici za namestitev stranišča. Čeprav so najbolj pogosti 30 cm, lahko najdemo tudi primere s 25 ali 35 cm.

Iz iste kategorije: