Moto kovčki vseh velikosti in oblik

Tudi navdušeni motoristi bodo morali priznati, da je ena izmed redkih pomanjkljivosti motorjev v primerjavi z avtomobili njihova prostornost, kar se lahko hitro izkaže za zelo nerodno oviro. Prostor v avtomobilu je namreč vedno na voljo za prevažanje razne opreme, od obvezne avtomobilske opreme, orodja, rezervnih delov in podobnih dodatkov, do vse mogoče prtljage, ki jo tovorimo s seboj že ob kratkih poteh, še bolj pa pri odhodu na dopust. Na motorju si težje privoščimo prostor za shranjevanje opreme, kaj šele, da bi lahko s seboj prevažali prtljago za dopust. A tudi za to pomanjkljivost obstaja rešitev – moto kovčki!Moto kovčki

Kovček bo poskrbel za vse potrebe po prtljažnem prostoru

Moto kovčki so na voljo v vseh mogočih oblikah in velikostih, kar pomeni, da bo prav vsak motorist uspel odpraviti prostorsko stisko na svojem jeklenem konjičku. Najmanjši kovčki za orodje služijo za shranjevanje ključnih kosov orodja, ki pridejo lahko prav ob kakšni nezgodi, ti kovčki pa so kompaktni in praktično neopazni, tako da najdejo svoj prostor na praktično vsakem motorju. A v mnogih primerih preprost mali kovček seveda ni dovolj – tu pridejo do izraza večji kovčki, ki se jih namesti za sedež na zadnji del motorja, tam pa nudijo nekoliko večji prostor za shranjevanje orodja, pa tudi oblačil in drugih pripomočkov. Tistim najbolj zahtevnim motoristom, ki bi se radi kar z motorjem odpravili tudi na dopust ali na kakšno daljšo turo, pa bodo prišli prav stranski kovčki, ki nudijo ves potreben prostor tudi za večje tovore. Ti kovčki se namestijo zadaj ob straneh motorja, tako da ne motijo vožnje, zagotavljajo pa obilo prostora za vso mogočo prtljago.

Kovček lahko še popestri podobo motorja!

Motoristi pogosto vztrajajo pri tem, da svoje vozilo ohranijo brez nepotrebnih dodatkov, v pristni podobi. Kovčki, ki kvarijo elegantno obliko motorja, tako niso zaželeni. Vseeno pa moto kovčki presenečajo tudi z estetsko dovršeno podobo – usnjeni kovčki so na primer odličen dodatek cestnim motorjem, pogosto pa prav ta dodatna oprema postavi piko na i podobi vozila. Prav tako so moto kovčki (yogi.si) prilagodljivi. Ponudba je dokaj pestra, seveda pa vsak voznik lahko kovček okrasi po svoje, ne samo z barvami in oblikami, temveč tudi z nalepkami, ročaji in drugimi bolj ali manj funkcionalnimi dodatki.


Oglejmo si še kako strešni kovčki olajšajo potovanje.

Iz iste kategorije: