Kam po sprostitev in urejenost

V poplavi različnih lepotnih salonov se lahko odločite za kozmetični salon Kranj. Nahaja se na obrobju mesta, čisto blizu avtocestnega izvoza na Gorenjski avtocesti, tako da je dostop zelo dobro urejen in zato primeren praktično za prebivalce Kranja, kakor tudi za vse ostale iz drugih koncev Slovenije.wellness salonKozmetični salon Kranj je tajski wellness salon, poseben ravno zaradi tajske masaže. Tradicionalna tajska masaža je kombinacija masaže, različnih joga položajev ter različnih raztegovalnih tehnik. Ravno kombinacija raztezanja in masiranja naj bi učinkovala proti napetosti in bolečinami v telesu. Kozmetični salon Kranj ponuja tudi tako imenovano kraljevsko tajsko masažo s tajskimi zelišči, ki je tradicionalne tajske masaže ter zeliščnih obkladkov. Prednost zeliščnih obkladkov je predvsem pri lajšanju bolečin, saj obkladki vsebujejo številne zdravilne rastline.
Poleg tajske masaže v salonu izvajajo tudi masažo hrbta, glave vratu in ramen, ter tudi masaže stopal in rok, refleksologijo, aroma terapije, športno masažo ter tudi masažo po rojstvu. Slednja je primerna za mlade mamice po rojstvu in je stara tajska tradicija, saj združuje zelišča, ki ženskam pomagajo da si hitreje opomorejo po porodu.
Dodatno ponudbo dopolnjujejo z storitvami za nego telesa in obraza, prav tako izvajajo tudi manikuro ter pedikuro. Za žensko populacijo izvajajo tudi vedno bolj in bolj popularno brazilsko depilacijo intimnih predelov,ki je še zlasti popularna pred poletnimi dopusti. Lahko pa si privoščite tudi različne vrste intimnih kopeli. Cenik za njihove storitve ter pakete boste našli na spletni strani kozmetični salon Kranj.
Če še niste našli primerne storitve za vas, pa vam kozmetični salon kranj ponuja tudi možnost savnanja v njihovi finski in zeliščni savni. Za tiste bolj romantične imajo pripravljen tudi paket za zaljubljene, ki poleg uporabe savne vsebuje tudi kraljevo intimno kopel ali kraljevo tajsko masažo. Mogoče ste ravnokar dobili dober predlog za skrivno presenečenje za vašo boljšo polovico, ali pa dobro idejo za darilo ob rojstnem dnevu.

Preberite še katere prednosti prinaša zvočna terapija s tibetanskimi skledami in gongi, ki prihaja iz območja Tibeta.

Iz iste kategorije: