Moč naravnih sestavin v kozmetiki

Že naši predniki so poznali zdravilno in kozmetično moči ognjiča. Uporablja se ga že iz časov starih rimljanov, ki so verjeli v njegov pomlajevalni učinek. V Ameriški državljanski vojni so ga uporabljali na bojišču za celjenje ran. Ognjič že od nekdaj velja med zdravilci za rastlino z nadnaravnimi učinki.

Cette crème est enveloppé par une jolie feuille. Symbole de béauté et de soin de visage.

Ognjičevo mazilo je narejeno iz popolnoma naravnih sestavin, izvlečka ognjiča, ekstra deviškim olivnim oljem, čebeljim voskom ter obogateno z naravnim eteričnem olju geranije in čajevcem z dodanim vitaminom E. Mazilo ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov. Krema je primerna za uporabo celotne družine. Izvleček ognjiča v kremi za kožo pomirja zato je uporabna za razdraženo in občutljivo kožo. Ognjičeva krema ima tudi zdravilne učinke zato je uporabna v negi brazgotin, opeklin, alergij, aknaste kože, žuljev, pred masažo, pred porodom in nege kože pri dojenčkih. Krema na koži ustvari naraven zaščitni sloj, ki kožo čisti in pospešuje njeno dihanje, zmanjšuje pore in uravnava delovanje lojnic. Pospešuje odmiranje odmrlih kožnih celic ter pomaga pri obnavljanju kožnih celic kar jo naredi zdravo in gladko.

Večina nas v dobrem namenu,da naredimo dobro stvar za naše telo in zdravje, uporablja izdelke z oznako naravna kozmetika. Kozmetika pridelana iz organsko pridelanih sestavin daje našemu telesu lep negovan videz. Narejena je iz naravnih materialov, ki so prijazni našemu telesu kakor tudi okolju v katerem živimo. Naravna kozmetika naše kože ne zavira ampak jo spodbuja pri njenem delovanju in opravljanju njenih osnovnih funkcij. Naravna kozmetika pomaga tudi pri pomanjkanju mineralov in vitaminov kot so A, C, E, B itd.,ki so nujno potrebni za nego naše kože. Takšnji proizvodi nudijo nežno in celovito nego kože za vse starostne skupine. Naravna nega je pomembna predvsem pri dojenčkih in novorojenčkih, katerih koža še nima popolnoma razvitih vseh funkcij in lastnostih, pri katerih lahko pretirana uporaba kozmetike privede do številnih težav, povezanih s slabemu počutju in slabemu spanju.


Oglejmo si še kakšne učinke ima msm prah.

Iz iste kategorije: